Ενισχύθηκε η Τράπεζα αίματος του Δήμου μας

Πηγή: dimosbyrona.gr

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη, για φέτος, αιμοδοσία που είχε σαν στόχο την ενίσχυση της δημοτικής τράπεζας αίματος, η οποία στεγάζεται στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» και έχει ως στόχο την εξυπηρέτηση δημοτών του Βύρωνα που χρειάζονται αίμα.

Περισσότερα από 50 άτομα προσήλθαν στη χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία, ανάμεσά τους εργαζόμενοι, δημότες, αλλά και εκπρόσωποι μαζικών φορέων. Ιδιαίτερα σημαντική στην επιτυχία της προσπάθειας ήταν η συμβολή τόσο του στρατοπέδου της ΑΣΔΕΝ όσο και της ΥΠΗΔ, στρατιωτικών μονάδων με έδρα στην πόλη μας, ενώ το «παρών» έδωσε και η Δόξα Βύρωνα.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από την Υπηρεσία Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας, η οποία ανήκει στον τομέα ευθύνης του Αντιδημάρχου Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρ. Γώγου, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Σωτηρία», ενώ στην επιτυχία της συνέβαλε και η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας του Δήμου μας, Ιουλία Κιούπη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια