Στρογγυλοκάθεται στην κορυφή ο Αθηναϊκός

Πηγή: stoplekto.gr

Χρειάστηκε να περάσει ένα ημίχρονο προκειμένου ο Α.Σ. Αθηναϊκός να ανεβάσει στροφές και να πάρει τη νίκη απέναντι στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (2-1). Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα έκανε το «7 στα 7», παραμένοντας σε απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης έρχεται να προστεθεί η δυναμική παρουσία που έδωσαν σε ακόμη ένα ματς οι φίλοι των γηπεδούχων (300 άτομα). Οι «λόρδοι» στο α’ μέρος είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Μόλις στο 4’ ο Αλεσάνδρο Ντε Μπαρτόλο βρήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας τον Χάρη Ρεντζή, ο οποίος αφού ταλαιπώρησε αρχικά τους αμυντικούς της Δάφνης, στη συνέχεια επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Με τη συμπλήρωση 11’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο Παναγιώτης Δρυμούσης έκανε τη σέντρα-σουτ από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Άλεσανδρο Ντε Μπαρτόλο, όμως το σουτ που εξαπέλυσε ο αρχηγός του ιστορικού συλλόγου από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε ψηλά άουτ. Στο 19’ ο Δρυμούσης σέντραρε και πάλι από δεξιά, ο Χάρης Ρεντζής δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και στην επαναφορά ο Δρυμούσης σε απόσταση δυο μέτρων, δεν κατάφερε να νικήσει τον Γαγάνη.

Στην επανάληψη, οι «τζιαλορόσι» πίεσαν ακόμη περισσότερο τους «κυανέρυθρους» προκειμένου να πετύχουν το τέρμα που θα απέβαλε το άγχος από τα… πόδια τους. Κάτι που συνέβη στο 52’ με τον Χρήστο Μποτσιβάλη. Ο έμπειρος μέσος του Αθηναϊκού μετά από όμορφη ατομική ενέργεια, σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει σε κάποιο αμυντικό των φιλοξενούμενων και να καταλήγει στη συνέχεια στα δίχτυα του Γαγάνη για το 1-0. Οι πρωτοπόροι του 2ου ομιλου της Α’ ΕΠΣΑ 6’ αργότερα θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματα τους, όμως ο Ρεντζής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γαγάνη. Στο 64’ το «ερυθροκίτρινο» σωματείο πέτυχε το δεύτερο του τέρμα. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μπίτιλης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Τόλης Καφαλίδης νίκησε τους πάντες στον… αέρα και με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 2-0, ενώ η μπάλα είχε βρει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γαγάνη. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Βαγγέλη Σάπκα ήταν να μειώσει στο 87’ με τον Καλλιοντζάκλα, μετά από λάθος συνεννόηση που έγινε στο κέντρο της άμυνας των «λόρδων». Διαιτητής ήταν ο Κοσικίδης με βοηθούς τους Αθανασόπουλο και Νακόπουλο.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μηλιώνης, Βλαχογιάννης (46’ Γαβριήλ), Βουρλούμης, Τζανετής, Τσιάμης (46’ Μανταδάκης), Καφαλίδης, Μποτσιβάλης, Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής (74’ Λεβέντης), Μπίτιλης, Δρυμούσης.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ (Βαγγέλης Σάπκας): Γαγάνης, Τσούκας, Χατζηαντωνίου, Χατζηράπτης, Καράκαλος, Τσάγκαρης, Ποζίδης (68’ Σκανδαλάκης), Σενάϊ (68’ Τσαπίρας), Περπερίδης (73’ Βουρνάζος), Ντερβισάϊ, Καλλιοντζάκλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια