Με Ταμπουράκη 2-0 η Δόξα Βύρωνα τον Παπάγο

Πηγή: stoplekto.gr

Με δύο γκολ του Ταμπουράκη, ένα σε κάθε ημίχρονο, η Δόξα Βύρωνα νίκησε στο γήπεδο Μεταμόρφωσης τον Παπάγο με 2-0. Η Δόξα Βύρωνα, αν και δεν εντυπωσίασε,  ήταν καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα ενώ οι γηπεδούχοι δεν έκαναν ούτε μια κλασική ευκαιρία.

Στο 15΄ο Φώσκολος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την σέντρα από αριστερά, κάτι που έκανε ο Ταμπουράκης στο 38΄ο οποίος μετά από σέντρα από δεξιά με προβολή άνοιξε το σκορ για τους Βυρωνιώτες.

Στο 65΄από ελεγχόμενη θέση οφσάιτ ο Λουσαράκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσέλιο.

Στο 67΄μετά από σύγχυση στα καρέ της Δόξας ο Σιλιβίστας από καλή θέση έπιασε σουτ απελπιστικά άουτ.

Στο 70΄ ο Παπατζήμας έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα αλλά δεν βρέθηκε κάποιος επιθετικός της Δόξας να την αξιοποιήσει.

Στο 71΄ο Ταμπουράκης πλάσαρε από καλή θέση αλλά απέκρουσε ο Τσέλιος.

Στο 86΄ο Τσέλιος έπεσε στα πόδια του Λουσαράκη και τραυματίστηκε.

Στο 87΄ο Ταμπουράκης από κάθετη πάσα σούταρε στην κλειστή γωνία και έκανε το 2-0 για τη Δόξα.

Καλός ο Σύψας με βοηθούς τους Τσαγκάρη και Κοσμά.

ΠΑΠΑΓΟΣ: Τσέλιος (λ.τρ 86΄Σούντας), Δρόσος, Αλεξιάδης (46΄Σιλιβίστας), Λιούκας, Ρέχο, Τσίτσας, Κραψίτης, Κολοβός, Παπαναστασίου, Μπίκοβ (23΄Μίτρο), Μιχαλόπουλος.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ: Μπόκος, Κριεμάδι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Υφαντής, Κατσίγιαννης, Χαλβατζής (73΄Παπαχειμώνας), Ταμπουράκης, Κασιανός (46΄Παπατζήμας), Φώσκολος (59΄Λουσαράκης).

Πηγή βίντεο: spdoxav.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια