Ψητοπωλείο ο “Άγιος Λάζαρος”

Εκτός ελέγχου φαίνεται να βρίσκεται η κατάσταση στην πλατεία του Άγιου Λάζαρου από την ημέρα που ξεκίνησε την λειτουργία του το ψητοπωλείο της Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κα. Πόπης Αλιφραγκή και του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου, κ. Κώστα Φάβρου. Αλλεπάλληλες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την αυθαίρετη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στους κοινόχρηστους χώρους της πλατείας και του πεζοδρομίου.

Αναφορά σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα έχει καταθέσει και ο Συμπαραστάτης‏ του Δημότη, κ. Δημήτρης Σάρολας.

Παραθέτουμε παρακάτω δύο καταγγελίες που λάβαμε:

Κάποιος να τους μαζέψει!

Αυτό που ζήσαμε εχθές το βράδυ στα εγκαίνια του σουβλατζίδικου της κυρίας Αλιφραγκή ξεπερνάει κάθε όριο. Οι «κύριοι» της δημοτικής αρχής αποφάσισαν να κλείσουν τον κεντρικό δρόμο που περνάει μπροστά από την πλατεία του Αγίου Λαζάρου για να τον μετατρέψουν σε… πιστά! Ναι, καλά διαβάσατε σε ΠΙΣΤΑ! Δεν τους έφτανε η κατάληψη του πεζοδρομίου και η βεβήλωση της εκκλησίας του Αγίου Λαζάρου θέλανε και τον δρόμο. Να δείτε που σύντομα θα τον πεζοδρομήσουν για να μπορούν να βάλουν ακόμα περισσότερα τραπέζια!

Το ότι είστε στη δημοτική αρχή δεν σημαίνει ότι σας ανήκει ο Βύρωνας!

Όσον αφορά τον κύριο Δήμαρχο ήταν παρόν και επικροτούσε την όλη κατάσταση. Μπράβο σας!

Αναγνώστης

 

Λίγο σεβασμό τουλάχιστον στον Άγιο Λάζαρο!

Κι ενώ ο δήμαρχος του Βύρωνα βρέθηκε περιχαρής πριν από τρεις μήνες στα εγκαίνια ενός ακόμα χασαποταβερνείου στην πλατεία Αγίου Λαζάρου στον Βύρωνα, οι κάτοικοι της πλατείας…-ορχήστρας-μπουζουκερί-τραπεζοκαθισμάτων, που δε βρίσκουν ησυχία πλέον ούτε μέρα ούτε νύχτα και έχουν έρθει σε απόγνωση από την οχλοβουή των μπουζουκερί, κλειδαμπαρώνονται για να μη σπάσουν τα τύμπανά τους από τη μουσική και για να μη χάσουν την όσφρησή τους και την όρασή τους από την τσίκνα και τους καπνούς, ενώ οι πιστοί που στέκονται για να προσκυνήσουν στο εκκλησάκι του Αγίου Λαζάρου έκπληκτοι διαπιστώνουν ότι ο άγιος Λάζαρος έβγαλε τα ράσα του, έστρωσε τα τραπέζια του, κόκκινα για να βγάζουν μάτι, και σερβίρει ό,τι λάχει. Ρε τι του ’μελλε του αγίου Λαζάρου να πάθει… Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένα μαγειρείο λέει έγινε τριών μηνών και γιορτάζει λέει κλείνοντας το δρόμο μπροστά του για τα αυτοκίνητα για να γιορτάσει λέει ο κόσμος ήσυχα, φθινοπωρινά και πήρε λέει και άδεια για το κλείσιμο του δρόμου. Εύγε! Κύριε δήμαρχε, ο γιος μου κλείνει ένα χρονάκι και θέλω να κλείσεις όλους τους δρόμους σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σπίτι μου. Μην ξεχάσω… Εννοείται να διακόψεις και την εναέρια κυκλοφορία, για να γιορτάσω με τους γείτονές μου τους αγαπημένους ήσυχα, φθινοπωρινά.

Δεν αντέχουμε άλλο, κύριε δήμαρχε! Φτάνει πια. Πού θα φτάσουν τα τραπεζοκαθίσματα; Μπήκαν μέσα στο ιερό της εκκλησίας, μπήκαν στα παρτέρια, εισέβαλαν προς το σιντριβάνι με το τέχνασμα της ζαρντινιέρας, έκλεισαν κάθε δίοδο για τους πεζούς, τις μαμάδες με τα καρότσια, τους πιστούς

Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της πλατείας Αγίου Λαζάρου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

4 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Kostas Stefanakis

αφου ειναι στην μεση αντιδημαρχοι δεν θα γινει τιποτα παρτε τηλ στην αστυνομια καθε βραδυ να τους κανει ελενχο.εδω καποτε κοψανε την τραλλεων στην μεση κανοντας την πλατεια σε 1 σημειο [γωνια με κρυσταλλη] διοτι καποια αντιδημαρχος ενοχλουνταν απο τον θορυβο απο τα αυτικινητα.καλη υπομονη οσοι ζειτε εκει και κουραγιο.

Eva Alexiou

mallon upervallete oloi mazi… uparxei adeia gia ta trapezoka8ismata. oso gia th mousikh pou anaferete, apla den uparxei! mono thn hmera ton egainion eixe mousikh to magazi. tis upoloipes meres einai pragmatika ola para polu hsuxa. mallon kapoios sas paraplhroforhse. afou diastavrosete, loipon, tis plhrofories sas h episkef8eite to magazi kai diapistosete pos pragmati isxuei kati apo ta parapano ego 8a sas sthrikso me neo sxolio mou kai 8a sas zhthso kai sugnomh!

Kostas Stefanakis

δεμν με ενδιαφερει το μαγαζι σου δεν ζω εκει στην περιοχη ,ας καει ολο δεν με νοιαζει.εγω σχολιασα αυτα που ελεγε το αρθρο οποτε μαλλον στον συγγραφεα του αρθρου πρεπει να απευθυνθειτε και οχι σε μενα,δεν με ενδιαφερει το μαγαζι σας,ας το κανουν οτι θελουν.ας το καψουν ,ας το κλεισουν,ας λειτουργησει δεν με απασχολει,απλα 1 σχολιο για της τιμες διοτι ειδα καταλογο για ντελιβερυ,ειστε φαρμακειο ,πιαννετε κωλους με της τιμες σας,κατεβαστε τιμες στο σουβλακι για να εχετε κοσμο.αλλα και παλι απλα να ξερετε οτι ειστε ακριβοι σαν σουβλατζιδικο υπαρχουν στην περιοχη φτηνοτερα και ποιοτηκοτερΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑς σουβλακια.

Eva Alexiou

den einai diko mou to magazi, apla to ksero. ki ego os trith sxoliazo. se sxesh me alla magazia sthn a8hna h kai ektos oi times einai logikes kai to faghto poiotiko. kai fusika anafer8hka ston ar8rografo! alla mallon einai apon…