Κοντά στα παιδιά οι παίκτριες του Αθηναϊκού

Πηγή: gazzetta.gr

Το 10ο δημοτικό σχολείο του Βύρωνα επισκέφτηκαν την Δευτέρα (08/10) οι Ζωή Κεχαγιά και Λολίτα Λύμουρα και οι παίκτριες του Αθηναϊκού έδειξαν στα παιδιά ορισμένα από τα μυστικά του αθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθηναϊκού:

«Η Λολίτα Λύμουρα και η Ζωή Κεχαγιά έδειξαν τα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας στα παιδιά. Η επίσκεψη των αθλητριών του Αθηναϊκού στο σχολείο συνοδεύτηκε και από παιχνίδι στο οποίο συμμετείχαν με ιδιαίτερη χαρά οι μικροί μαθητές και μαθήτριες, ενώ η Ζωή Κεχαγιά και η Λολίτα Λύμουρα φωτογραφήθηκαν μαζί με τα παιδιά. Κοντά στις δύο έμπειρες παίκτριες του Αθηναϊκού ήταν  ο τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου μας κ. Γαβρίλος Καλογερόπουλος αλλά και ο Υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής κ. Μανώλης Τσαγκαράκης.

Ο SONY Αθηναϊκός  Α.Σ.Β. ευχαριστεί τον Διευθυντή του σχολείου κ. Κώστα Καρρά και την γυμνάστρια κ. Χριστίνα Τσιαγκουρη για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Απώτερος σκοπός των υπεύθυνων του SONY Αθηναϊκού Α.Σ.Β. είναι η ομάδα μας να επισκεφθεί όλα τα Δημοτικά σχολεία της πόλης μας, ώστε μέσα από αυτές τις εποικοδομητικές επισκέψεις  τα παιδιά να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για το γυναικείο μπάσκετ και να το αγαπήσουν.  Βεβαίως τα σχέδια μας δεν σταματούν μόνο εδώ, καθώς η ομάδα του Αθηναϊκού προτίθεται να δημιουργήσει “μαθητική κερκίδα” για τα εντός έδρας παιχνίδια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια