Καλωσόρισμα στα θρανία για τα πρωτάκια

Πηγή: dimosbyrona.gr

Ένα δώρο καλωσορίσματος περίμενε και φέτος τους μικρούς μαθητές της Α’ Δημοτικού με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμος Βύρωνα έκανε δώρο στα παιδιά των 13 Δημοτικών σχολείων της πόλης, ένα τετράδιο, με το εξώφυλλο του παλιού αναγνωστικού του δημοτικού.

Τα τετράδια μοίρασαν στα παιδιά οι Πολύκαρπος Αντωνίου, Αντιδήμαρχος Πόλης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Μίλτος Μπαντής, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Τζένη Παυλάκου-Παναγιωτοπούλου, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Ιουλία Κιούπη, Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας, Σωτηρούλα Υφαντή, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Πηνελόπη Δάφνη, Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ευάγγελος Μακράκης, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού, και Μενέλαος Ρεϊζίδης, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, οι οποίοι ευχήθηκαν σε μαθητές και δασκάλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια