«ΕΠΙΛΕΓΩ» – Νεο Τμήμα Ακαδημιών Α.Ο. ΚΑΡΕΑ

Πηγή: aokarea.gr

Ο Α.Ο. ΚΑΡΕΑ δημιουργεί τμήμα αθλητικού προσανατολισμού με την ονομασία «ΕΠΙΛΕΓΩ» για παιδιά ηλικίας 5 – 7 ετών. Το νέο αυτό πρωτοποριακό πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε αγόρια και κορίτσια να συμμετέχουν και στα τέσσερα αθλήματα (Basketball, Volleyball, Ping Pong, Tae Kwon Do) που αναπτύσσει η Ακαδημία του Α.Ο. ΚΑΡΕΑ.

Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά μπορούν να αθληθούν, αλλά κυρίως να βοηθηθούν να επιλέξουν το άθλημα που τους ταιριάζει περισσότερο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Σκοπός αυτού του τμήματος είναι οι νεαροί αθλητές να έχουν μία πολύπλευρη αθλητική δραστηριότητα και εμπειρία, να γνωρίσουν περισσότερα από ένα αθλήματα, να αναπτύξουν πιο πολλές δεξιότητες και ικανότητες, να αντλήσουν ενδιαφέρον και ικανοποίηση και τελικά να καθοδηγηθούν για να επιλέξουν το άθλημα που τους ταιριάζει.

Το πρόγραμμα «ΕΠΙΛΕΓΩ» είναι σε θέση να καλύψει το κενό που υπάρχει στα παιδιά και τους γονείς στην αναζήτηση αθλητικού προσανατολισμού.  Στόχος θα πρέπει να είναι η παραμονή των παιδιών στον αθλητισμό για πολλά χρόνια.  Δυστυχώς έχει παρατηρηθεί ότι η λάθος επιλογή του αθλήματος οδηγεί συχνά στην απογοήτευση των μικρών αθλητών και στην απομάκρυνσή τους από το γήπεδο.

Στο τμήμα αυτό οι αθλητές συμμετέχουν σε δυο προπονήσεις ομαδικών αθλημάτων κάθε Σαββατοκύριακο και δυο προπονήσεις ατομικών αθλημάτων δυο καθημερινές εβδομαδιαίως.  Για τον κάθε αθλητή δημιουργείται ατομική καρτέλα παρακολούθησης και συγκεκριμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα.  Με την πάροδο του πρώτου τριμήνου (ή νωρίτερα) ο αθλητής επιλέγει εάν θα κατευθυνθεί σε συγκεκριμένο άθλημα ή θα παραμείνει στο «ΕΠΙΛΕΓΩ».

Για πληροφορίες και εγγραφές η γραμματεία του Α.Ο. ΚΑΡΕΑ λειτουργεί κάθε Σάββατο και Κυριακή 10:00 – 12:00.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια