Γιώργος Τζαβέλλας: «Από τη Δόξα εξαρτάται…»

Πηγή: onsports.gr

Από την απόδοση της Δόξας Βύρωνα εξαρτάται κατά πόσον ο όμιλος της ΕΠΣΑ είναι εύκολος ή δύσκολος, όπως δήλωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει τους «κυανόλευκους».

«Τον όμιλο θα τον κάνουμε εύκολο ή δύσκολο εμείς. Δεν περιμέναμε την κλήρωση για να χαρούμε ή να λυπηθούμε. Σήμερα το κλίμα για την ομάδα στην ΕΠΣΑ δεν ήταν και το καλύτερο για τους εκπροσώπους μας μετά τα τελευταία γεγονότα. Πρέπει όλοι να αλλάξουμε λίγο για το καλό της ομάδας, αν θέλουμε να αλλάξουμε επίπεδο. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Θέλουμε γεμάτο το Εθνικό Στάδιο Βύρωνα και δυναμική και οργανωμένη παρουσία σε όλες τις έδρες των αντιπάλων μας. Με την δύναμη του κόσμου μας φέτος, πρέπει να έχουμε τριάντα εντός έδρας παιχνίδια. Ζητούμενο είναι η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Χωρίς φασαρίες και άσχημες καταστάσεις, που μόνο κακό θα κάνουν σε όλη αυτή την προσπάθεια. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους», ήταν τα λόγια του διεθνή αμυντικού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια