Πήρε και Κασάπογλου ο Αθηναϊκός

Πηγή: gazzetta.gr

Ακόμα μια σημαντική μεταγραφή για τον Αθηναϊκό, ο οποίος ενισχύθηκε με την απόκτηση της διεθνούς γκαρντ, Θάλειας Κασάπογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθηναϊκού αναφέρει:

“Έπειτα από διαπραγματεύσεις η διοικούσα επιτροπή του SONY Αθηναϊκού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Θάλειας Κασάπογλου (1984, 1.74μ.)”.
Η διεθνής πλέι μέικερ, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στον Πρωτέα Βούλας (ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των Ατρόμητου Πειραιώς, Θήβας, Άρη Χολαργού και Σπόρτιγκ), δήλωσε αναφερόμενη στην μεταγραφή της.
“Ο Αθηναϊκός αποτελεί δέλεαρ για όλες τις Ελληνίδες παίκτριες και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενη για αυτό. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και θεωρώ πως είναι το καλύτερο βήμα που θα μπορούσα να κάνω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι ώστε ο Αθηναϊκός να κατακτήσει και φέτος πρωτάθλημα και Κύπελλο”.
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προηγούμενη ομάδα της. “Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ομάδα και τους ανθρώπους του Πρωτέα Βούλας, για τα τέσσερα όμορφα χρόνια που έζησα εκεί και την στήριξη που μου παρείχαν”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια