Πήρε την Καζαντζίδου ο Αθηναϊκός

Πηγή: gazzetta.gr

Η Έφη Καζαντζίδου είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Αθηναϊκό κι όπως τονίζει θέλει να κατακτήσει το πρώτο της νταμπλ.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Η διοικούσα επιτροπή του SONY Αθηναικού ανακοινώνει την απόκτηση της Έφης Καζαντζίδου (1984, 1.77μ.). Η παίκτρια, που αγωνιζεται στο 2-3, πέρυσι έπαιξε στην Νίκη Λευκάδας ενώ έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Αρη, SIEMENS, Μ. Αλέξανδρου και Απόλλωνα Πτολεμαΐδας».

Η Καζαντζίδου στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Αθηναϊκού ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν και μου εμπιστεύτηκαν μια θέση στο ρόστερ. Θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Είναι μεταβατικό στάδιο για τον Αθηναϊκό, καθώς έφυγαν κάποιες καλές παίκτριες, όμως οι στόχοι παραμένουν υψηλοί. Η οργάνωση της ομάδας είναι άψογη και δεν το κρύβω πως ήρθα για να κατακτήσω το πρώτο μου νταμπλ. Είναι μεγάλη μου τιμή που πλέον είμαι παίκτρια του ΑΘηναικού».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια