Επιτυχής και η 3η συνάντηση χωρίς μεσάζοντες

Πηγή: politestouvirona.blogspot.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 3η συνάντηση, που διοργάνωσαν οι «Πολίτες του Βύρωνα» για την προμήθεια φτηνών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η 3η συνάντηση, χωρίς μεσάζοντες, για την προμήθεια ποιοτικών, φτηνών, ελληνικών προϊόντων.

Περισσότερες από 450 οικογένειες του Βύρωνα, χωρίς ταλαιπωρία, γρήγορα και με το πρόγραμμα διάθεσης των προϊόντων να ξεκινά νωρίς το πρωί, για άλλη μια φορά στήριξαν έμπρακτα την πρωτοβουλία μας, για οργάνωση της αλληλεγγύης των πολιτών.

Ένα ελαφρύ αεράκι που φύσαγε, δρόσιζε τόσο τους πολίτες που αγόραζαν χωρίς μεσάζοντες σε προσιτές τιμές, όσο και τους διοργανωτές της πρωτοβουλίας. Τα μηνύματα που προσλάβαμε για 3η συνεχόμενη φορά είναι ότι οι πολίτες ψάχνουν διέξοδο στην κρίση που άλλοι δημιούργησαν, αλλά οι ίδιοι την βιώνουν και μάλιστα όλο και ποιό σκληρά. Εκτός από τα συγχαρητήρια που έδιναν για την πρωτοβουλία μας, σχολίαζαν με τα καλύτερα λόγια την ποιότητα και τις τιμές των προϊόντων, μας ζητούσαν να επαναλάβουμε την προσπάθεια μας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο που τα οικονομικά μεγέθη των οικογενειακών προϋπολογισμών θα είναι σε ακόμη χειρότερη μοίρα.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε το φόβο που σκορπίζουν, να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη και τις κοινωνικές μας συναναστροφές , να αναζητήσουμε δομές και δράσεις συνεταιριστικής αλληλέγγυας κοινωνικής οικονομίας, ενάντια στην πολιτική της αισχροκέρδειας και της κερδοσκοπίας.

Οι  ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ θα επιμείνουμε σε αυτή την προσπάθεια αντλώντας δύναμη από την στηρίξη και συμμετοχή των απλών καθημερινών ανθρώπων που στηρίζουν τις πρωτοβουλίες μας.
Όλοι μαζί μπορούμε.  Συνεχίζουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια