Εκδήλωση της Στάση Βύρωνα για τους παιδικούς σταθμούς

Πηγή: stasivyrona.blogspot.gr

Η Δημοτική Πρωτοβουλία “Στάση Βύρωνα” διοργανώνει την Τετάρτη 18 Ιουλίου στην Λαμπηδόνα (άλσος Αγ. Τριάδας) στις 7:30 μ.μ , εκδήλωση – συζήτηση για τα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία των παιδικών σταθμών του Βύρωνα.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς,

Αγαπητοί εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς,

Η Δημοτική Πρωτοβουλία “Στάση Βύρωνα” ανήσυχη πάντα για όσα συμβαίνουν στην πόλη, κοντά στα καθημερινά μικρά και μεγάλα προβλήματα των δημοτών σας καλεί την Τετάρτη 18 Ιουλίου στην Λαμπηδόνα (άλσος Αγ. Τριάδας) στις 7:30 μ.μ , σε εκδήλωση – συζήτηση για τα προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία των παιδικών σταθμών του Βύρωνα.

Είναι γνωστό ότι και φέτος αρκετά παιδιά θα μείνουν έξω από τους Παιδικούς Σταθμούς ενώ τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα οξύνονται.

Είναι επίσης γνωστό ότι λόγω της αδιαφορίας που επέδειξε η Δημοτική Αρχή για την έγκυρη πρόσληψη συμβασιούχων, οι κενές θέσεις σε προσωπικό σήμερα μπορούν να καλυφθούν, μόνο με δίμηνες συμβάσεις πράγμα απαράδεκτο για μικρά παιδιά.

Δεν μπορούμε να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Ελάτε να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε, να διεκδικήσουμε:

  • Την εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών του Βύρωνα
  • Την εξυπηρέτηση όλων των αιτήσεων με κοινωνικά οικονομικά κριτήρια

Σας περιμένουμε!

Happening για τους μικρούς μας φίλουςστο χώρο της εκδήλωσης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια