Ανακοίνωσε τρεις ο Αθηναϊκός

Πηγή: gazzetta.gr

Ο νταμπλούχος Ελλάδος Αθηναϊκός θέλει και φέτος να κατακτήσει το double με την ομάδα του Γιώργου Ζευγώλη να ανακοινώνει την απόκτηση τριών παικτριών.

Ο λόγος για τις τις Μιλένα Βουκίσεβιτς (31, 1.90) Ελίνα Ισκίογλου (26, 1.90) και Τάνια Ζότοβα (41, 1.97), οι οποίες υπέγραψαν για έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του SONY Aθηναϊκού αναφέρει:

Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας του SONY Αθηναϊκού ανακοινώνει την συνεργασία της με τις Μιλένα Βουκίσεβιτς (31, 1.90) Ελίνα Ισκίογλου (26, 1.90) και Τάνια Ζότοβα (41, 1.97) για έναν χρόνο.

Αποφασισμένη και φέτος να υλοποιήσει τους υψηλούς της στόχους, η ομάδα του Βύρωνα ενίσχυσε στο έπακρο την φροντ λάιν της, καθώς εκτός από τις τρείς παίκτριες που ανακοινώθηκαν αναμένεται να επανεντάξει στο ρόστερ της την Αφροδίτη Κοσμά, η οποία έτσι και αλλιώς ανήκει στο δυναμικό του Αθηναϊκού.

Η Μιλένα Βουκίσεβιτς αφού εξήγησε πως η απόφαση της ήταν αρκετά εύκολη αφού έρχεται στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδος, αποκάλυψε στη συνέχεια τους στόχους της λέγοντας πως «ξέρω πολλά για τον Αθηναϊκό. Είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος και έρχομαι με στόχο να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να γίνω μέλος αυτής της σπουδαίας παρέας. Γνωρίζω πως η ομάδα έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο ρεκόρ συνεχόμενων νικών, έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες και θέλω και εγώ να δώσω συνέχεια σε αυτή τη σπουδαία πορεία. Πραγματικά περιμένω πως και πως να αρχίσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας, ο Αθηναϊκός είναι ένα όνειρο για εμένα που γίνεται πραγματικότητα».

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την αλλαγή στην καριέρα μου. Είναι ένας σύλλογος που θα με βοηθήσει, αλλά κι εγώ από την πλευρά μου θέλω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του», τόνισε Ελίνα Ισκίογλου και συνέχισε: «Οι στόχοι του Αθηναϊκού δεν αλλάζουν, κάθε σεζόν είναι ίδιοι. Είμαι χαρούμενη που είμαι μέλος της κορυφαίας ομάδας. Τα ρεκόρ που έχει πετύχει αυτή η ομάδα αποτελούν εξτρά κίνητρο για κάθε αθλητή, το ίδιο ισχύει και για μένα. Οι τίτλοι και τα ρεκόρ σε κάνουν από μόνα τους να θέλεις να προσθέσεις κάτι παραπάνω»

Από την πλευρά της η Τάνια Ζότοβα δεν θέλησε να πει πολλά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως ο Αθηναϊκός. Δεν μπορώ να πρωτοτυπήσω στις δηλώσεις μου, ο Αθηναϊκός είναι πρώτος κι έτσι θέλουμε να παραμείνει. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει και φέτος όλους τους στόχους της».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια