Ακόμα μια καταγγελία για εγκατάλειψη της παιδικής χαράς της Aγίας Tριάδας

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί στη παιδική χαρά, στο πάρκο της Αγίας Τριάδας.

Είναι γνωστή η κατάσταση που επικρατεί στην παιδική χαρά, στην Αγία Τριάδα. Έχουν αναφερθει και άλλοι στο συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά, δεν έχει γίνει το παραμικρό, αφού είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτήν, για τους δημότες και τα παιδιά τους. Εκτός όλων των άλλων, (τη βρωμιά, την διάλυση των πάντων, ανοιχτή στον οποιονδήποτε), έπεσε στην αντίληψη των γονιών, μεταξύ αυτών και εμένα, η συγκεκριμένη εγκληματική παγίδα.
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ένα καλώδιο είναι πλήρως εκτεθειμένο, στο οποιοδήποτε παιδάκι κάνει το λάθος να είναι »περίεργο»..

Χρειάζεται άμεσα:

  1. Απομόνωση-κλείσιμο της παιδικής χαράς από το υπόλοιπο πάρκο.
  2. Άμεση επισκευή των ζημιών και να »εμφανιστεί» ο φύλακας, αφού όπως είναι γνωστό, υπάρχει!! αλλα δεν μπαίνει στον κόπο να εμφανιστεί στη δουλειά του!!
  3. Καθαριότητα των χώρων, αφού και προσωπικό υπάρχει, το οποίο δεν ασχολείται -σύμπτωση- αλλά ακούγεται ότι κάνει βόλτες σε γειτονικά καφενεία, την ώρα του ωραρίου του.

Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου κύριε Δήμαρχε, αλλά απο ότι φαίνεται δεν σας απασχολεί και πολύ. Φοβάμαι ότι αν υπάρξει κάποιο ατύχημα, δεν θα αισθάνεστε το ίδιο άνετα..

Νικόλαος Ευαγγέλου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Αγγελική Τσιόγκα

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 10.30 Μ.Μ. ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ!!!