Ξεκινούν οι εγγραφές στο Πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη μας με άθληση και πολιτισμό»

Πηγή: dimosbyrona.gr

Ξεκινούν στις 5 Ιουνίου οι εγγραφές συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη μας με άθληση και πολιτισμό» για τα παιδιά του Δημοτικού, το οποίο διοργανώνει για τρίτη χρονιά ο Δήμος Βύρωνα και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, από 18 Ιουνίου μέχρι 27 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν, μέσα από ποικίλες δραστηριότητες που συνδυάζουν τον αθλητισμό, το παιχνίδι και τη γνώση (ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, χαντ-μπωλ, γυμναστική, παραδοσιακός και σύγχρονος χορός, εκπαιδευτικά παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, προβολή ταινιών).

«Παρά τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουμε, θεωρούμε χρέος μας απέναντι στους συμπολίτες μας να προσπεράσουμε τα όποια εμπόδια και να κάνουμε πράξη το καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων» επισημαίνει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς και τονίζει: «Η μεγάλη ανταπόκριση των γονιών και η συμμετοχή των παιδιών τις προηγούμενες χρονιές έχουν αποδείξει ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία απαντά και στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας».

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά, χωρίζεται σε τρεις περιόδους: η πρώτη είναι 18- 29 Ιουνίου, η δεύτερη είναι 2-13 Ιουλίου και η τρίτη 16-27 Ιουλίου.

Για την εγγραφή των παιδιών είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ευαγγελικής Σχολής 26), από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210- 7609340-350

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

3 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ΡΕΜΙΓΙΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΑΛΕΞΙΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΡΕΜΙΓΙΑΚΗ ΓΙΑ 16-27/07 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Βύρωνας.gr

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ευαγγελικής Σχολής 26), από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 210- 7609340-350

ΡΕΜΙΓΙΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΑΛΕΞΙΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΡΕΜΙΓΙΑΚΗ ΓΙΑ 16-27/07 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.