Καταγγελία για εγκατάλειψη της παιδικής χαράς της Aγίας Tριάδας

Πηγή: fimotro.blogspot.gr

Καταγγελία κατοίκου του Βύρωνα για την κατάσταση που επικρατεί στη παιδική χαρά της Αγίας Τριάδας:

Η κατάσταση στη παιδική χαρά Αγίας Τριάδας στο Βύρωνα, θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Δεν είναι υπερβολή, αφού οι περισσότεροι κοινόχρηστοι χώροι έχουν εγκαταλειφθεί πλήρως. Η Δημοτική αρχή, παντελώς απούσα απο το οτιδήποτε, παρακολουθεί αμέτοχη, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας να έρθουν και να μας εξηγήσουν τα ανεξήγητα. Η καθαριότητα, η συντήρηση της παιδικής χαράς, ο περιορισμός της πρόσβασης τη νύχτα, αποτελούν τα σοβαρότερα θέματα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, υπάρχουν σπασμένες κούνιες, διαλυμένα παγκάκια, σπασμένες τσουλήθρες, βανδαλισμοί παντού! Κατά τη διάρκεια της νύχτας, επειδή δεν φυλάσσεται και είναι οι πόρτες ορθάνοιχτες, συχνάζει κάθε καρυδιάς καρύδι.. Το αποτέλεσμα είναι το πρωί, σπασμένα μπουκάλια, αποτσίγαρα παντου, σκουπίδια κάθε είδους, ακαθαρσίες ζώων -ακόμα και ανθρώπων κάποιες φορές!

Ενώ λέγεται ότι υπάρχει φύλακας, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ κανένας..

Στον χώρο αυτό, κατά τη διάρκεια της ημέρας, παίζουν δεκάδες παιδιά κάθε ηλικίας, με σαφέστατο κίνδυνο για την υγεία τους και την σωματική ακεραιότητά τους. Μήπως θα πρέπει ο δήμαρχος Βύρωνα, να αναλάβει τις ευθύνες του? Φαίνεται ότι έχει ξεχάσει το λόγο της ύπαρξής του στη θέση αυτή..

Ένας απο τους πολλούς αγανακτισμένους γονείς,
Αντώνης Βαρελάς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

4 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Nikos Mitsakis

Αγαπητέ φίλε και συνδημότη, η κατάσταση που περιγράφεις είναι γενικότερη και δυστηχώς την συναντάμε σε κάθε γωνιά του δήμου!!
Κάνε λίγο υπομονή, να πλησιάσουν οι δημοτικές εκλογές και όλα θα φτιάξουν!!

petros

Niko ηθελα να μαθω που ζεις;! ποτε εχεις δει καοοιον να λυνει τα προβληματα των δημων.το μονο που φτιαχνουν ειναι για να τα χαλανε για να περνουν τα κονδυλια.δν τους ενδιαφερει αν χαλασουν σε ενα μηνα η αν χτυπησει κσνα παιδι

Evgenia Spyridakou

ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!

Alexandros Vortelinas

Τι να πει κανείς.. Κι εμείς καθημερινά αντιμετωπίζουμε αυτά τα χάλια.. Δεν μπορεί όμως να συνεχιστεί πολύ ακόμα…