Site icon Βύρωνας.gr

Καταγγελία για εγκατάλειψη της παιδικής χαράς της Aγίας Tριάδας

Καταγγελία κατοίκου του Βύρωνα για την κατάσταση που επικρατεί στη παιδική χαρά της Αγίας Τριάδας:

Η κατάσταση στη παιδική χαρά Αγίας Τριάδας στο Βύρωνα, θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Δεν είναι υπερβολή, αφού οι περισσότεροι κοινόχρηστοι χώροι έχουν εγκαταλειφθεί πλήρως. Η Δημοτική αρχή, παντελώς απούσα απο το οτιδήποτε, παρακολουθεί αμέτοχη, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας να έρθουν και να μας εξηγήσουν τα ανεξήγητα. Η καθαριότητα, η συντήρηση της παιδικής χαράς, ο περιορισμός της πρόσβασης τη νύχτα, αποτελούν τα σοβαρότερα θέματα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, υπάρχουν σπασμένες κούνιες, διαλυμένα παγκάκια, σπασμένες τσουλήθρες, βανδαλισμοί παντού! Κατά τη διάρκεια της νύχτας, επειδή δεν φυλάσσεται και είναι οι πόρτες ορθάνοιχτες, συχνάζει κάθε καρυδιάς καρύδι.. Το αποτέλεσμα είναι το πρωί, σπασμένα μπουκάλια, αποτσίγαρα παντου, σκουπίδια κάθε είδους, ακαθαρσίες ζώων -ακόμα και ανθρώπων κάποιες φορές!

Ενώ λέγεται ότι υπάρχει φύλακας, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ κανένας..

Στον χώρο αυτό, κατά τη διάρκεια της ημέρας, παίζουν δεκάδες παιδιά κάθε ηλικίας, με σαφέστατο κίνδυνο για την υγεία τους και την σωματική ακεραιότητά τους. Μήπως θα πρέπει ο δήμαρχος Βύρωνα, να αναλάβει τις ευθύνες του? Φαίνεται ότι έχει ξεχάσει το λόγο της ύπαρξής του στη θέση αυτή..

Ένας απο τους πολλούς αγανακτισμένους γονείς,
Αντώνης Βαρελάς

Exit mobile version