“Η αλληλεγγύη είναι δύναμη”

Πηγή: politistikokentrovirona.blogspot.com

Η Τέχνη Εν Κινήσει και το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση συναυλίας με σύνθημα “Η αλληλεγγύη είναι δύναμη”, το Σάββατο 12/05 στις 8.30, στη Λαμπηδόνα (άλσος Αγίας Τριάδας).

Θα εμφανιστούν οι:

  • Boxcar Betty
  • Υπεραστικοί
  • Φτωχοί συγγενείς
Ακολουθεί η πρόσκληση της εκδήλωσης:

Σε μια χρονική περίοδο όπου εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ,  η φτώχια και η εξαθλίωση ακουμπά όλο και μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας, γίνεται φανερό σε αρκετό κόσμο πια, ότι χωρίς την συλλογικότητα, την αλληλεγγύη, την αξιοπρέπεια και τον αγώνα δεν θα μπορέσουμε να τους ανατρέψουμε και να νικήσουμε! Η ώρα του “εμεις” δεν έρχεται, ήρθε. Είναι εδώ και μας χτυπά την πόρτα φωνάζοντας πως “στην αλληλεγγύη είναι η δύναμη”!

Η Τέχνη Εν Κινήσει (ΤΕΚ) ως μια συλλογικότητα εργαζόμενων καλλιτεχνών που προσπαθεί να αναπτύξει καλλιτεχνική/κινηματική δράση στο πλευρό των εργαζομένων, και το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα ως μια συλλογικότητα κατοίκων που μάχονται για την αλληλεγγύη, την αξιοπρέπεια, την οργάνωση και την αυτοοργάνωση των κατοίκων της περιοχής, ενώσαμε τις δυνάμεις μας για την πραγματοποίηση συναυλίας το Σάββατο 12 Μάη στη Λαμπηδόνα (άλσος Αγίας Τριάδας στο Βύρωνα). Μιας συναυλίας που σαν στόχο δεν έχει μόνο την ψυχαγωγία που είναι πολύτιμη στον καιρό που ζούμε ή την τόσο αναγκαία για την ΤΕΚ και το Κοινωνικό Κέντρο οικονομική ενίσχυση, αλλά και κάτι άλλο: Στην εποχή των τεράτων, ή θα κυριαρχήσει ο ατομισμός και η απόγνωση, ή η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη. Και για να ανατρέψουμε τη βάρβαρη επίθεση που δεχόμαστε ως κοινωνία, χρειάζεται να επικρατήσει η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη!

Σας καλούμε όλους και όλες λοιπόν, στη συναυλία που συνδιοργανώνουμε, το Σάββατο 12 Μαϊου στις 8.30 μμ στη Λαμπηδόνα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια