Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί της πόλης «Κάνουν μια ευχή» για τα παιδιά

Πηγή: dimosbyrona.gr

Σε ένα πρόγραμμα του Make a Wish (Κάνε μια Eυχή Ελλάδας) συμμετέχουν για πρώτη φορά οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Βύρωνα, με στόχο να κάνουν πράξη τις ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες αλλά και να ενισχύσουν τον αγώνα τους για ζωή, χαρά και ελπίδα.

Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται μετά από πρόταση του Προέδρου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Φίλιππου Καρατζά, με στόχο την ενίσχυση του έργου του Make a Wish, που εδώ και 12 χρόνια πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες των παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, τα παιδιά των Δημοτικών Σταθμών της πόλης αγοράζουν με το συμβολικό ποσό των 2 ευρώ, ένα χάρτινο αστεράκι, γράφουν το όνομα και την ευχή τους και στολίζουν το σχολείο τους. Με αυτό τον τρόπο προσφέρουν τη στήριξή τους σε όλα τα παιδιά που παλεύουν με δύσκολες ασθένειες, μεγαλώνοντας μέσα στα νοσοκομεία, και μαθαίνουν ότι πολλές φορές αρκεί μια μικρή συμβολική κίνηση για να κάνει τη διαφορά και να χαρίσει την ελπίδα και τη δύναμη σε όσους την έχουν ανάγκη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Xristina Greka

Μπράβο στον κ. Καρατζά για την πρωτοβουλία αυτή. Απλά θα ήθελα να μην υπάρχουν παιδιά μέσα στα νοσοκομεία που υποφέρουν και γονείς που είναι βυθισμένοι μέσα στην θλίψη. Ξέρω ότι ζητάω το αδύνατο, αλλά τουλάχιστον ας τους δώσουμε την χαρά που έχουν στερηθεί εξαιτίας των διαφόρων ασθενειών που βασανίζει τα κορμάκια τους και κάνει λυπημένη την ψυχούλα τους!