Στις κινητοποιήσεις της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής συμμετέχει ο Δήμος Βύρωνα

Πηγή: dimosbyrona.gr

Με δεδομένη τη συμμετοχή του Δήμου Βύρωνα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Δήμων της Αττικής στο Υπουργείο Εσωτερικών, λόγω των διαρκών περικοπών που υφίστανται, ο Δήμος και οι υπηρεσίες του θα παραμείνουν κλειστές την Τρίτη 27 Μαρτίου, από τις 11:00 μέχρι τις 15:00.

Η υποχρηματοδότηση των Δήμων και οι ελλείψεις προσωπικού λόγω του “παγώματος των προσλήψεων”, καθιστούν πλέον άμεσο τον κίνδυνο να διακοπεί η λειτουργία σημαντικών υπηρεσιών που παρέχουν στους πολίτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συνολική χρηματοδότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει μειωθεί πάνω από 50% την τελευταία τριετία, ενώ οι μισθοί των υπαλλήλων έχουν μειωθεί κατά 40%, τη στιγμή που οι Δήμοι καλούνται να ανταποκριθούν σε όλο και περισσότερες ανάγκες των πολιτών και επιφορτίζονται διαρκώς με νέες αρμοδιότητες.

Οι Δήμοι δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την εξυπηρέτηση των πολιτών, τους μηχανισμούς κοινωνικής προστασίας και την εύρυθμη λειτουργία των Αυτοδιοικητικών θεσμών.

Ο Δήμος Βύρωνα καλεί τους δημότες να συμμετέχουν στην κινητοποίηση της 27ης Μαρτίου. Η συγκέντρωση είναι την Τρίτη στις 11:00 στο Δημαρχείο Βύρωνα.

Για να διαβάσετε την ενημερωτική επιστολή του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά, κάντε κλικ εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια