Σαββατοκύριακο θεάτρου και παραμυθιών για τα παιδιά του Βύρωνα

Πηγή: dimosbyrona.gr

Mε θέατρο και παραμύθια συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου μας, το οποίο μετά από σχεδόν τρεις μήνες ολοκληρώνεται στις 8 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 11 το πρωί, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία», τα παιδιά θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Λιλιπούπολη» από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου μας, σε σκηνοθεσία Λίλιαν Δημητρακοπούλου. Η θεατρική δραστηριότητα διοργανώνεται με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου που εορτάστηκε την Τρίτη 27 Μαρτίου.

Την Κυριακή το πρωί, ο Δημοτικός Κινηματογράφος θα γεμίσει με γνωστούς ήρωες παραμυθιών που θα κρατήσουν συντροφιά και θα διασκεδάσουν τα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά. Τα παραμύθια θα «ζωντανέψουν» μέσα από την αφήγηση της Μαρίας Καναβάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δραστηριότητα οργανώθηκε με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2/4/2012).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια