Ο Βύρωνας γιορτάζει την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Πηγή: dimosbyrona.gr

Με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση κορυφώνονται και φέτος οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, την Κυριακή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, στις 10.30 το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αγ. Τριάδας Βύρωνα παρουσία του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των τοπικών Αρχών, εκπροσώπων Σωματείων και Οργανώσεων και παράταξη των αντιπροσωπειών των μαθητών των σχολείων. Στη συνέχεια, θα ψαλλεί η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Χρυσοστόμου Σμύρνης). Μετά την κατάθεση στεφάνων, ο Δήμαρχος της πόλης θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με τη μαθητική παρέλαση, συνοδεία της μπάντας των Προσκόπων της Τοπικής Εφορείας Βύρωνα-Καισαριανής, η οποία θα περάσει μέσω των οδών Κωνσταντιλιέρη, Ερυθραίας και Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς από τις οποίες διέρχεται η παρέλαση πρόκειται να διακοπεί από τις 10:45 μέχρι τις 13:00 περίπου, γεγονός το οποίο επηρεάζει και την κυκλοφορία των ΜΜΜ που διέρχονται από αυτές τις οδούς.

Πηγή εικόνας: http://2gym-vyron.att.sch.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια