Παραδόθηκαν τρόφιμα και φάρμακα στους Γιατρούς του Κόσμου από τη Στάση Βύρωνα

Πηγή: stasivyrona.blogspot.com

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Στάση Βύρωνα» ανέλαβε δράση, για τους πολλούς συμπολίτες μας που μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε έχουν δυσκολία να καλύψουν και τις στοιχειώδεις διατροφικές τους ανάγκες. Απάντησε θετικά στο κάλεσμα των «Γιατρών του Κόσμου», για συγκέντρωση τροφίμων αλλά και χρημάτων για την αγορά φαρμάκων.

Οι Βυρωνιώτες, τα μέλη και οι φίλοι της Στάσης ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων που παραδόθηκαν μετά το τέλος της εκδήλωσης για την Κοινωνική Αλληλεγγύη που πραγματοποιήθηκε στις 13/2 στον Πολύχώρο «Ζωή Ποδήλατο» στην οποία μίλησαν η κα Λιανού Άρτεμις, εθελόντρια από τους Γιατρούς του Κόσμου. Στην ομιλία της ενημέρωσε για τις δράσεις των “Γιατρών του Κόσμου”, τα νέα δεδομένα που τους υποχρέωσαν να επικεντρώσουν το τελευταίο διάστημα τη δραστηριότητα τους στην Ελλάδα, για τη δυσκολία πολλών ανθρώπων να καλύψουν τις ανάγκες τους από ομάδες του πληθυσμού που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Η Στάση Βύρωνα μέσα και από την συζήτηση που ακολούθησε δεσμεύτηκε να αναλάβει και άλλες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για τους μαθητές των σχολείων της περιοχής, για συγκέντρωση φαρμάκων κλπ. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα κατατεθούν στον Λογαριασμό των «Γιατρών του Κόσμου» στην Εθνική Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια