Με αθλητικές δραστηριότητες συνεχίζεται το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης

Πηγή: dimosbyrona.gr

Αυτό το Σαββατοκύριακο φοράμε τα αθλητικά μας και στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου μας, παίζουμε μπάσκετ και ποδόσφαιρο 5×5 στην Εργάνη και γυμναζόμαστε στον αθλητικό χώρο του Α.Ο Καρέα.

Παρέα με αθλητές και αθλήτριες του γυναικείου τμήματος μπάσκετ Αθηναϊκού, οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία, το πρωί (11.00-13.00) του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου, να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Εργάνης. Στις 5 το απόγευμα, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα θα προβληθεί η ταινία «Εγώ ο Απαισιότατος».

Οι αθλητικές δραστηριότητες συνεχίζονται την Κυριακή στον αθλητικό χώρο του Α.Ο. Καρέα. Μέλη του ομίλου θα δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό, να παίξουν και να γυμναστούν.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, το Σάββατο θα παίξουμε μόνο μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο της Εργάνης, ενώ οι αθλητικές δραστηριότητες της Κυριακής θα μεταφερθούν στην αίθουσα του ΤΕΕ-ΙΕΚ.

Στο μεταξύ, μέχρι τελικής πτώσεως έπαιξαν τα παιδιά που συγκεντρώθηκαν το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στον παιδότοπο Déjà vu. Οι μικροί μας φίλοι απασχολήθηκαν δημιουργικά, ενώ τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας έπαιξαν παιχνίδια και διασκέδασαν στην αίθουσα του 4ου Δημοτικού σχολείου, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον παιδότοπο. Το απόγευμα μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν την ταινία «Happy Feet».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια