Ένωση Βύρωνα: Πλήρωσε τις απώλειες

Πηγή: volley24.gr

Την ήττα με 3-1 σετ από τον Ηλυσιακό στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, Άνω Ιλίσια γνώρισε την Κυριακή η Ένωση Βύρωνα, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Η ομάδα του Βύρωνα ηττήθηκε στα δύο πρώτα σετ από τον αντίπαλο της, κέρδισε το γ’ σετ, αλλά ηττήθηκε στο δ’ σετ… πληρώνοντας ουσιαστικά τις αρκετές απουσίες παικτριών. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Καρολίνας Μπαρζούκα αγωνίστηκε δίχως τις Βασιλαντωνάκη (διαγώνια), Πατεράκη (κεντρική) και Αναγνώστου (πασαδόρος), στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία ήταν η τελευταία αυτής της αγωνιστικής.

Συνεπώς, στο χθεσινό ματς, η Ένωση Βύρωνα παρατάχθηκε με τη Γεωργοπούλου στη θέση της πασαδόρου, τη Ζουγανέλη ως διαγώνια και τις Καραμπάγια και Ποδαρά ως ακραίες. Οι Μελετιάδη και Διαμάντη αγωνίστηκαν στις θέσεις των κεντρικών, ενώ η Κούζα σ’ αυτή του λίμπερο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η πασαδόρος, Θωμοπούλου αντικατέστησε τη Γεωργοπούλου για μερικά λεπτά, η ακραία, Σεβαστή Μπανίκα την Ποδαρά, η λίμπερο, Μανιού την Κούζα και η κεντρική, Ατσάρου τη Μελετιάδη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια