Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά από τον Δήμο Βύρωνα

Πηγή: dimosbyrona.gr

Ξεκινά το Σάββατο 14 Ιανουαρίου το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Βύρωνα. Το πρόγραμμα διάρκειας σχεδόν τριών μηνών, περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων για τους μικρούς Βυρωνιώτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν και να μάθουν.

Οι δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή, περιλαμβάνουν θέατρο σκιών, μαριονέτες, προβολή ταινιών, εκμάθηση παραδοσιακών χορών, πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων, αναζήτηση του χαμένου θησαυρού, βόλτα στο βουνό, θεατρικό παιχνίδι και πολλά ακόμα, ενώ η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς «Στις κρίσιμες περιόδους δύο πράγματα εξακολουθούν ν΄ ανθίζουν: ο πολιτισμός και η συλλογική δράση» και τονίζει ότι στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας «είναι να αγκαλιάσει την κοινωνία και να στηρίξει την οικογένεια σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη -κοινωνικά και οικονομικά- περίοδο που ζούμε». Προσθέτει μάλιστα: «μέσα από το πρόγραμμα επιδιώκουμε να δώσουμε στα παιδιά μας τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες και ψυχαγωγικά παιχνίδια, ώστε με τον τρόπο αυτό να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και να αναπτύξουν την κοινωνικότητά τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υλοποίηση του προγράμματος σημαντική είναι η συνεισφορά των εργαζομένων του Δήμου, των εθελοντών, των φορέων της πόλης μας, αλλά και ιδιωτών, οι οποίοι στηρίζουν αυτή την πρωτοβουλία.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων κάνοντας κλικ εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Βροτέας

Το είδαμε και αυτό.
Με εντολή του Δήμου διακινείται έντυπο στα δημοτικά σχολεία της πόλης για το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά. Μαζί με το έντυπο μοιράζεται και διαφημιστικό φυλάδιο για Γυμναστήριο που βρίσκεται στην οδό Καραολή Δημητρίου.στο Βύρωνα. Όλως τυχαία το Γυμναστηριο (λένε τα παιδιά) ανήκει στην νέα σύζυγο του κ. Χαρδαλιά. Εάν αυτό είναι αλήθεια τότε
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ και σε ανώτερα !!!!!