Μεγάλη η απήχηση για το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Πηγή: dimosbyrona.gr

Αθρόα ήταν η προσέλευση μικρών και μεγάλων στις εκδηλώσεις έναρξης του Προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που υλοποιεί ο Δήμος μας, το οποίο ξεκίνησε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου και είναι διάρκειας περίπου τριών μηνών.

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι Βυρωνιώτες έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις του πρώτου Σαββατοκύριακου και γέμισαν την αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Νέα Ελβετία» και του ΤΕΕ-ΙΕΚ, όπου παρακολούθησαν δωρεάν θέατρο σκιών και μια παράσταση με μαριονέτες.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο το πρωί τα παιδιά απόλαυσαν την παράσταση με τον Καραγκιόζη που έδωσε ο Βυρωνιώτης καραγκιοζοπαίχτης Ευστράτιος Πασχαλίδης, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας παρακολούθησαν την ταινία “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών” στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα. Την Κυριακή, οι μικροί μας φίλοι έδωσαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στον μαριονετίστα Francisco Brito (Θέατρο Μαριονέτας Baruti) και το γιο του Χρήστο, που κατάφεραν να μαγέψουν το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, οι γονείς δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι ο Δήμος παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλες τις εκδηλώσεις εντελώς δωρεάν.

Το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών περιλαμβάνει δραστηριότητες, που πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή, όπως θέατρο σκιών, μαριονέτες, προβολή ταινιών, εκμάθηση παραδοσιακών χορών, πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων, αναζήτηση του χαμένου θησαυρού, βόλτα στο βουνό, θεατρικό παιχνίδι και πολλά ακόμα, ενώ η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο τα παιδιά έχουν την ευκαιρία με τη βοήθεια των Προσκόπων του Βύρωνα να γίνουν για λίγο μικροί…. Ροβινσώνες, ενώ καλούνται να αποδείξουν το ταλέντο τους και στη ζωγραφική. Παράλληλα, θα διασκεδάσουν παρακολουθώντας την παιδική ταινία «Μαδαγασκάρη».

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων κάνοντας κλικ εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια