Νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ο Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος

Πηγή: xiromeronews.blogspot.com

Με απόφαση του ΚΥΣΕA και μετά από πρόταση του κ. Παπουτσή επελέγη ως αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, ο Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος του Βύρωνα. O Νίκος Παπαγιαννόπουλος μέχρι τώρα κατείχε την θέση του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος γεννήθηκε στο χωριό Καταφύγιο Αιτωλ/νίας, το 1956. Είναι έγγαμος και έχει 2 κόρες. Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Αστυνομίας Πόλεων το έτος 1975. Αποφοίτησε πρώτος από τη Σχολή Αξιωματικών το έτος 1982.

Είναι πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Δημoσίας Διοικήσεως του Παντείου Πανεπιστημίου και της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων.

Φοίτησε στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας κατά το εκπαιδευτικό έτος 2000-2001. Υπηρέτησε ως Αξιωματικός στη Δ/νση Άμεσης Δράσης Αττικής και στη Δ/νση Οργάνωσης – Νομοθεσίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, της οποίας διατέλεσε Δ/ντής από το έτος 2006 έως το 2009 με το βαθμό του Ταξιάρχου και Υποστρατήγου.

Τον Μάρτιο του 2009 ως Υποστράτηγος τοποθετήθηκε Προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης & Ανθρωπίνου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Την 5-11-2009 προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου και τοποθετήθηκε στη θέση του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια