Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί μέχρι την Παρασκευή

Κλειστοί θα παραμείνουν από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 6/10, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, λόγω της καθυστέρησης καταβολής των οφειλόμενων μισθών των εργαζομένων.

Σύμφωνα με την ανακοινωσή τους, οι εργαζόμενοι στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, θα  συμμετάσχουν στην κατάληψη του αμαξοστασίου και στην πορεία στο Βύρωνα, που έχει προγραμματισθεί για σήμερα από το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου βύρωνα, ενώ την Τετάρτη θα συμμετάσχουν στην Πανελλαδική απεργία. Σε περίπτωση που δεν πληρωθούν μέχρι τότε θα προχωρήσουν σε κατάληψη των Παιδικών Σταθμών την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Φίλοι Γονείς

Σε μια εποχή που κυβέρνηση – τρόϊκα – Δ.Ν.Τ. – Ε.Ε. έχουν εξαπολύσει πόλεμο ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων θέλοντας να επιβάλουν εργασιακές σχέσεις «μεσαίωνα», οι εργαζόμενοι στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Βύρωνα ζουν με την αγωνία για το αν θα πληρωθούν έγκαιρα κάθε 15νθήμερο.

Σήμερα 3 Οκτωβρίου δεν έχουμε πληρωθεί και από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε δεν προβλέπεται να πληρωθούμε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Θεωρούμε ότι πέρα από τις ευθύνες της κυβέρνησης που δεν έστειλε έγκαιρα την κρατική επιχορήγηση ευθύνες έχει και η Δημοτική Αρχή που δεν έκανε όλες εκείνες τις ενέργειες για να εξασφαλίσει έγκαιρα την μισθοδοσία μας.

Σας ενημερώνουμε ότι θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να μην μπορούμε να φιλοξενήσουμε τα παιδιά σας στους Παιδικούς Σταθμούς γιατί η μόνη απάντησή μας θα είναι οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την διεκδίκηση του μισθού μας.

Σ’ αυτόν τον αγώνα σας χρειαζόμαστε συμπαραστάτες χτίζοντας μέτωπο ενάντια στα βάρβαρα μέτρα και τις πολιτικές που προωθούν και τσακίζουν τη ζωή μας.

  • Την Τρίτη 4/10/2011 και ώρα 7.00 π.μ., συμμετοχή στην κατάληψη του αμαξοστασίου και πορεία στο Βύρωνα.
  • Την Τετάρτη 5/10/2011 συμμετέχουμε στην Πανελλαδική απεργία.
  • Την Πέμπτη 6/10/2011 και την Παρασκευή 7/10/2011 προχωράμε σε κατάληψη των Παιδικών Σταθμών σε περίπτωση που δεν πληρωθούμε.

Θέλουμε την κατανόησή σας διότι δεν θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τα παιδιά σας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια