33 Φιλανδούς Κοινωνικούς Λειτουργούς υποδέχτηκε “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στον Καρέα

Πηγή: thebest.gr

Tην Τρίτη 20/09 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νοτιοανατολικής Ευρώπης για τα Εξαφανισμένα και υπό Εκμετάλλευση Παιδιά, εκπαιδευτική επίσκεψη (study visit) αντιπροσωπείας 33 Κοινωνικών Λειτουργών από την Φινλανδία. Η επίσκεψη διοργανώθηκε σε συνεργασία με την πρεσβεία της Φινλανδίας στην Αθήνα. Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν να ενημερωθούν εκτενώς για τις δράσεις του οργανισμού μας καθώς και για τον ρόλο του Κέντρου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το οποίο εδρεύει στην Ελλάδα και συντονίζεται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Κατά την διάρκεια του study visit οι υπεύθυνοι του Χαμόγελου του Παιδιού είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, ενώ ενημερώθηκαν και για το πως λειτουργεί η παιδική προστασία στην Φινλανδία. Μετά την ενημέρωση ακολούθησε επίσκεψη στο σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στον Καρέα, όπου περάσαν μια υπέροχη ημέρα με τα παιδιά.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μια ακόμη αναγνώριση σε διεθνές επίπεδο του έργου που επιτελείται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της τεχνογνωσίας του, με ενεργό συμμετοχή σε σημαντικές δράσεις και πέρα από τα σύνορά μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια