Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας

Πηγή: onsports.gr

Συναρπαστικό ήταν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας όλων των κατηγοριών, που διεξήχθη στο Άλσος Κουταλά Βύρωνα, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών της χώρας.

Μπορεί η ζέστη και η υγρασία να δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδηλατών, ωστόσο ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και μάλιστα σημειώθηκαν αρκετές εκπλήξεις, ενώ πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ο Περικλής Ηλίας, ο οποίος, αναφερόμενος στην επιτυχία του, τόνισε:

«Η διαδρομή ήταν συνέχεια ανηφόρες και κατηφόρες, η αλήθεια είναι ότι μας δυσκόλεψε. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας που μας δυσκόλεψε, γιατί και οι καιρικές συνθήκες ήταν ανυπόφορες. Κράτησα τη φανέλα του πρωταθλητή και αυτό είναι πολύ καλό για μένα, κυρίως για το εξωτερικό. Πήραμε πόντους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και πλέον προετοιμαζόμαστε για μια σειρά αγώνων σε διεθνές επίπεδο. Χάρηκα ιδιαίτερα που πήρα την πρώτη θέση και συνεχίζω την σκληρή δουλειά».

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Κατσέλης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας τόνισε την σημαντική συνεισφορά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και υποστήριξε ότι ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους αθλητές, οι οποίοι θα πάρουν μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις τους επόμενους μήνες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια