Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων

Πηγή: musicity.gr

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δίνει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου μια συναυλία στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο Βύρωνα, τη μοναδική συναυλία που θα φιλοξενήσει το Θέατρο Βράχων φέτος το καλοκαίρι.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ταξιδεύει με καλοκαιρινή διάθεση σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και στην Κύπρο, με τραγούδια πέρα από όρια και σύνορα, σε ένα μελωδικό ταξίδι που μόνο η μαγική φωνή της Ελεωνόρας μπορεί να μας παρασύρει. Αυτά τα τραγούδια, μαζί με τραγούδια από το cd «Έξοδος 2», τραγούδια από το πρώτο της προσωπικό album «Έλα» αλλά και πολλά αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια, διασκευασμένα με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο, θα τα ακούσουμε στο Θέατρο Βράχων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στο Βύρωνα σε ένα πρόγραμμα χωρίς συστολές και αναστολές, βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της.

Δε θα λείψουν βέβαια και οι εκπλήξεις, αφού στη σκηνή μαζί της θα ανέβουν οι φίλοι της Νατάσα Μποφίλιου, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης και Imam Baildi που θα δώσουν ο κάθε ένας τους το προσωπικό του στίγμα και μαζί με την Ελεωνόρα θα τραγουδήσουν γνωστές και αγαπημένες τους επιτυχίες.

Την ενορχήστρωση και την επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Γιώργος Ζαχαρίου, ενώ επί σκηνής την πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι σολίστες:

Ματί Παλαιολόγος – πλήκτρα
Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρα & τραγούδι
Δημήτρης Μουτάφης – Μπάσο
Γρηγόρης Συντρίδης-Τύμπανα

Σημεία Προπώλησης: 

METROPOLIS, PUBLIC

Τιμή εισιτηρίου: 
12€ στη προπώληση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια