«Έκλεισε» ο Αθηναϊκός

Πηγή: sport24.gr

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Αθηναϊκός, στο οποίο αναφέρει ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 21/08, ενώ τονίζει ότι θα δώσουν το παρόν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.

Στο Δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι η πρώτη συγκέντρωση των αθλητριών εν όψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη του καινούριου τεχνικού του συλλόγου, Γιώργου Ζευγώλη.

Στην συγκέντρωση θα πάρουν μέρος και οι καινούριες πάικτριες του συλλόγου, όπως η Ευφροσύνη Βλάχου, η Σοφία Κυριακοπούλου, η Βασιλική Τρέμκατζη, η Μέη Κοτσόπουλος, η Δανάη Καμμένου, η Εβίλια Ζαχαράκη, η Φελίσια Τσέστερ και η Τσαντέλ Χάντι.

Το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Αθηναϊκός: 

“Η Διοικούσα Επιτροπή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ SONY ΑθηναϊκόςΑΣΒ ανακοινώνει ότι η προετοιμασία της εφετινής σεζόν θα αρχίσει στις 22 Αυγούστου στο Βύρωνα. Η πρώτη συγκέντρωση των αθλητριών με το νέο τεχνικό του συλλόγου, Γιώργο Ζευγώλη, είναι προγραμματισμένη για μία μέρα νωρίτερα (21/08, 20.00) στο κλειστό της Εργάνης.

Το παρών θα δώσουν νεοαποκτηθείσες:

  • Ευφροσύνη Βλάχου (31χρ., 1,92) από τον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται στην θέση του σέντερ.
  • Σοφία Κυριακοπούλου (30χρ., 1,86) από την ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ., η οποία αγωνίζεται στην θέση «4» και υπέγραψε διετές συμβόλαιο.
  • Βασιλική Τρέμκατζη (27χρ., 1,81) από τον Πανιώνιο, η οποία αγωνίζεται στην θέση «3».
  • Μέη Κοτσόπουλος (24χρ., 1,77) από τον ΔΑΣ Άνω Λιοσίων, η οποία είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών, αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και υπέγραψε διετές συμβόλαιο.
  • Δανάη Καμμένου (21χρ., 1,75) από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίουη οποία αγωνίζεται στην θέση «1».
  • Εβίλια Ζαχαράκη (18χρ., 1,85) από τον Ο.Κ.Α. Αρκάδι Ρεθύμνου, η οποία αγωνίζεται σ την θέση «4».
  • Felicia Chester, (23χρ., 1,91). Η αμερικανίδα σέντερ είναι απόφοιτος του κολεγίου De Paul και επελέγη στο νο14 του εφετινού ντραφτ στο WNBA για λογαριασμό της New York Liberty.
  • Chandelle Handy (24χρ., 1,91). Η Αγγλίδα φόργουορντ είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου Marshall και πέρυσι αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης (μ.ο. 12π., 6ρ., 2ασ. & 1,5κλ.) και της σλοβακικής Ρουζόμπεροκ. Είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών της Αγγλίας και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4». 

Οι προαναφερθείσες μαζί με τις διεθνείς Δήμητρα Καλέντζου (ανανέωσε για δύο χρόνια), Όλγα Χατζηνικολάου (ανανέωσε για δύο χρόνια), Κατερίνα Σωτηρίου (ανανέωσε για δύο χρόνια), Λολίτα Λύμουρα και τις Ζωή Κεχαγιάκαι Κατερίνα Χαλικιά, οι οποίες θα παραμείνουν για 3η συνεχή χρονιά στην ομάδα, θα αποτελέσουν το εφετινό ρόστερ του Sony Αθηναϊκού”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια