26ο Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Με θέμα την κρίση και απάντηση το χαμόγελο, οι μαθητές των σχολείων της πόλης μας δίνουν και φέτος το δικό τους «παρών» στο 26ο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Βύρωνα, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία», από τις 4 έως και τις 15 Μαϊου, με θέμα «Χαμογελάστε! Κρίση είναι… θα περάσει».

Την έναρξη του 26ου Παιδικού Φεστιβάλ, κηρύσσει ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, την Τετάρτη 4 Μαϊου, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Ταπητουργείου). Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Βύρωνα, «όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα μπορούσε παρά να αποσπάσει προκαταβολικά το χειροκρότημα αλλά και τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους εκείνους που με τη συμβολή και τη συνεργασία τους δίνουν σάρκα και οστά στο Φεστιβάλ των παιδιών».

Έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, διεκδικώντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού, τα παιδιά των σχολείων του Βύρωνα αποδεικνύουν ότι με οδηγό την τέχνη μπορούμε να αποδράσουμε, να σκεφτούμε με αισιοδοξία και να χαμογελάσουμε ξανά.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» χαρίζει απλόχερα τις μελωδικές φωνές από 25 περίπου εθελοντές χορωδούς ηλικίας από 6 ετών, ενώ οι μαθητές του Τμήματος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του 8ου Δημοτικού Σχολείου παρουσιάζουν χορούς από τα παράλια της Μικράς Ασίας και της Κωνσταντινούπολης.

Δείτε το πρόγραμμα του 26ου Παιδικό Φεστιβάλ πατώντας εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια