Σοβαρά επεισόδια και συλλήψεις στο Γαλάτσι

Πηγή: Sport.gr

Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα της β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Γαλατσίου, εκεί που τέθηκαν αντιμέτωποι το Γαλάτσι και η Δόξα Βύρωνα. Τόσο πριν την έναρξη, όσο και μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να σημειωθούν τραυματισμοί εκατέρωθεν και την Αστυνομία να προχωράει σε συλλήψεις οπαδών των γηπεδούχων.

Τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ και το Γαλάτσι, που είχε εξασφαλίσει την άνοδο, υποδέχθηκε τη Δόξα Βύρωνα, που ήθελε νίκη για να ακολουθήσει τους γηπεδούχους στην α’ κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, καθώς οπαδοί του Γαλατσίου επιτέθηκαν, αναίτια σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, με πέτρες, ξύλα και μολότοφ σε περίπου 300 οπαδούς της Δόξας, οι οποίοι με τη σειρά τους απάντησαν χρησιμοποιώντας ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Στο γήπεδο έφτασε άμεσα μία αστυνομική κλούβα με δύο διμοιρίες ΜΑΤ, που προχώρησε σε συλλήψεις οπαδών των γηπεδούχων, καθώς και ένα πυροσβεστικό όχημα κυρίως για προληπτικούς λόγους. Μικρής έκτασης φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο προτού φτάσει στην περιοχή το πυροσβεστικό.

Το παιχνίδι τελικά ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια διακοπή, αλλά μετά το τελευταίο σφύριγμα οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν εκ νέου, αυτή τη φορά στο δασάκι, που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια