Με στόχο την ανατροπή

Πηγή: Basket Net

Την μεγάλη ανατροπή του 74-59, σκορ με το οποίο ηττήθηκε στο Ισραήλ, που θα τον οδηγήσει και φέτος στον τελικό του Eurocup γυναικών αναζητά σήμερα στις 20.30 ο Αθηναϊκός στο κλειστό της Εργάνης.

«Έχω εμπιστοσύνη στις παίκτριές μου», δήλωσε ο  Γιάννης Κτιστάκης ενόψει της αναμέτρησης με την Ελιτζούρ Ράμλα και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αποστολή μας στο αυριανό παιχνίδι είναι δύσκολη. Ωστόσο, πιστεύω ότι η ομάδα μας διαθέτει τα ψυχικά αποθέματα και τον απαραίτητο αγωνιστικό χαρακτήρα, έτσι ώστε με τη βοήθεια του κόσμου να μπορέσει να ανατρέψει το -15 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στον τελικό του Eurocup. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις παίκτριές μου και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα παρουσιάσουμε μία πολύ καλύτερη εικόνα απ’ότι στον πρώτο αγώνα στο Ισραήλ».

Η πίστη ότι η ομάδα είναι ικανή για την ανατροπή είναι διάχυτη στο στρατόπεδο των Πρωταθλητριών, με την Κατερίνα Σωτηρίου να ξεκαθαρίζει: «Δεν υπάρχει ούτε μία κοπέλα στην ομάδα που να μην πιστεύει ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τους 15 πόντους της ήττας μας στον πρώτο ημιτελικό. Μπορεί στο Ισραήλ να πραγματοποιήσαμε μία πολύ άσχημη εμφάνιση υποπίπτοντας σε πολλά λάθη, στον δεύτερο ημιτελικό, όμως, είμαστε αποφασισμένες να μπούμε στο γήπεδο με πίστη στις δυνατότητές μας και να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την εικόνα του πρώτου αγώνα. Με καλή απόδοση, τύχη και θετική ενέργεια από τον κόσμο, είμαστε πεπεισμένες ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια