Βυρωνιώτικα μηνύματα αισιοδοξίας από Παιδιά

Πηγή: A.O. Καρέα

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα και ο Αθηναϊκός διοργάνωσαν μία αναμέτρηση με πολλά χαμόγελα, φωνές, πάθος, αισιοδοξία  και δικαιολογημένα… μελλοντικά φιλόδοξα αθλητικά Βυρωνιώτικα όνειρα.

Ήταν 40 από τα εκατοντάδες παιδιά που δουλεύουν αθόρυβα με μεράκι οι δύο σύλλογοι προσεκτικά και μεθοδικά. Οι δύο Βυρωνιώτικοι σύλλογοι έχουν εμπιστευτεί τα σημαντικότερα  τμήματα των ακαδημιών τους σε δύο άξιους  και πολύ έμπειρους προπονητές νεαρών ηλικιών, τον Στάθη Νικητόπουλο (Α.Ο. Καρέα) και τον Βασίλη Πολάτογλου (Αθηναϊκός).

Οι νεαροί αθλητές βιώνοντας τον φιλικό αγώνα που οργάνωσαν οι δύο σύλλογοι στο κλειστό γυμναστήριο Μυρακτής έδωσαν εξαιρετικά αισιόδοξα μηνύματα  για την δουλειά που γίνεται σε βάθος!

Οι εκολαπτώμενοι νεαροί αθλητές μέσα σε σοβαρότητα, πειθαρχία και αθλητικό πνεύμα  έδωσαν ένα πολύ όμορφο αγώνα που περιείχε πολύ όμορφες στιγμές .

Προσπάθεια με ομαδικότητα και καθοδήγηση, δεξιότητες με πάθος και ενθουσιασμό, συνεργασίες με επιτυχίες και πανηγυρισμούς, στιγμές αυτοθυσίας και πείσματος…

Και ενώ ξεκίνησαν ως δύο αντίπαλοι ,με ένταση και διάθεση για την σημαντική νίκη, κατέληξαν έπειτα από δύο ώρες αγώνα, να ενωθούν όλοι σε μία μεγάλη αθλητική παρέα αγκαλιασμένοι  γεμάτοι ικανοποίηση!

Οι νεαροί αθλητές απέδειξαν περίτρανα σε όλους μας, ότι έχουν αφομοιώσει τις βασικές αρχές του αθλητισμού που καλλιεργούν στις προπονήσεις  και  πλέον λειτουργούν αξιοθαύμαστα…

Βασική αρχή της σημερινής συμπεριφοράς τους ήταν  να κερδίζουν και να αποδίδουν σεβασμό στον αντίπαλο τους .

Απέδειξαν ότι μπορούν να ανταγωνίζονται με ιδιαίτερο ζήλο για την νίκη, αλλά μετά την λήξη της αναμέτρησης, να συγχαίρουν τον αντίπαλο και να φεύγουν  μαζί  του μέχρι την επόμενη αναμέτρηση.

Όσοι από εμάς βρεθήκαμε σήμερα στο γήπεδο είχαμε κάθε λόγο να καμαρώνουμε!

Συγχαρητήρια  σε όλους και συνέχεια στην καλή ποιοτική  δουλειά  για τα παιδιά.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια