Α.Ο. Καρέα: Το παιδί στο εργαστήριο…

Πηγή: Α.Ο. Καρέα

Ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Καρέα σχετικά με το πρόγραμμα επιστημονικής υποστήριξης των αθλητών και αθλητριών που ανήκουν στις υποδομές του Αθηναϊκού:

Διαβάζοντας  την ανακοίνωση της επαγγελματικής ομάδας της Sony Athinaikos μας δημιουργήθηκαν αρκετά ερωτηματικά και ενστάσεις .

Η ανακοίνωση αφορούσε  ένα  «πρόγραμμα υποστήριξης μετρήσεων των φυσιολογικών στοιχείων, των αθλητικών κινήσεων και ψυχοπνευματικών χαρακτηριστικών των ακαδημιών» σε συνεργασία με τα ΤΕΦΑΑ.

Λέγοντας ακαδημίες εννοούμε το βασικό κύτταρο του ερασιτέχνη Αθηναϊκού, όπως είναι για κάθε ερασιτεχνική ομάδα .

Οι επαγγελματικές ομάδες  όπως η Sony Athinaikos έχουν εντελώς αντίθετους στόχους από αυτούς που θα πρέπει να έχουν οι ακαδημίες αθλητών με τα παιδιά .

Η έκφραση:  Ο επαγγελματικός αθλητισμός επιτάσσει την οργάνωση των συλλόγων σε όλα τα επίπεδα… είναι ανακόλουθη , γιατί η οργάνωση για την οποία μιλάει δεν έχει καμία σχέση με τις αθλοπαιδιές .

Όταν μιλάμε για ακαδημίες θα μιλάμε για παιδιά  και θα αναζητούμε πρωτογενώς την  παιδική  ικανοποίηση  με αθλητικό τρόπο, με αθλοπαιδιές και όχι απαραίτητα την μέτρηση των χαρακτηριστικών της αγωνιστικής προόδου .

Ας εξασφαλίσουμε  πρώτα τις βασικές εξετάσεις δωρεάν σε όλα τα παιδιά , σε όλους τους αθλητές του Βύρωνα και μετά να ασχοληθούμε με την υψηλή επιστήμη του επαγγελματικού αθλητισμού και το τι επιτάσσει αυτός …

Εκφράσεις του τύπου «προσφορά μας» και «παροχές μας» αποτελούν εκφράσεις επαγγελματιών managers προς επαγγελματίες αθλητές και όχι παιδαγωγών σε γονείς και παιδιά  .

Αυτή είναι και η επιλογή αλλά και το κοινωνικό έργο των ερασιτεχνικών συλλόγων, ενσυνείδητανα επιτελούν έργο αθλητισμού και όχι πρωταθλητισμού , έργο για τα παιδιά  αθλητές και όχι υποχρεωτικά για τους υπεραθλητές ή τους πρωταθλητές  .

Ως εκ τούτου η ανακοίνωση έπρεπε να γίνει από τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Αθηναϊκού και όχι από τον Πρόεδρο της διοικούσης επιτροπής  της Sony Athinaikos που έχει συσταθεί για να διοικεί την επαγγελματική ομάδα .

Επιπλέον  ο Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Sony Athinaikos Νίκος Χαρδαλιάς δεν μπορεί να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει σημαντικές συνεργασίες με τα ΤΕΦΑΑ για κάποια από τα παιδιά ,όταν ο Δήμαρχος  Βύρωνα θα έπρεπε να ανακοινώνει μία συνεργασία για όλα τα παιδιά του Βύρωνα

Περιμένουμε από το καλοκαίρι ο Δήμαρχος Βύρωνα ,να εξασφαλίζει «κάτι…» για όλα τα παιδιά του Βύρωνα και όχι μόνο για τα παιδιά της Sony Athinaikos…

Αυτό είχαμε συζητήσει άλλωστε σε συνάντηση μας από τον Ιούνιο του  2010.

Η δημιουργία από τον Αθλητικό Όμιλο Καρέα του προγράμματος  «ΠΛ.ΑΝ.Α» (Πλάνο Ανάπτυξης Νέων Αθλητών) για όλα τα παιδιά του Βύρωνα με έγγραφη επιστολή-σχέδιο που είχε δοθεί είχε κριθεί από τον ίδιο σαν εξαιρετική …

Αυτή περιλάμβανε βασικές προληπτικές εξετάσεις υγείας για όλα αθλούμενα παιδιά του Βύρωνα  , κατάρτιση σε προπονητές, παράγοντες, γονείς , εκδηλώσεις και έμπρακτες απλές στιγμές με αγάπη για τα παιδιά …για όλα τα παιδιά !

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα  επιμένει …

Επιμένουμε στον μοναχικό δρόμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Επιμένουμε στην αργή δουλειά των ακαδημιών χωρίς να ψάχνουμε  με το ζόρι αυριανούς πρωταθλητές αλλά  μόνο σημερινούς αθλητές  .

Επιμένουμε να δουλεύουμε για τα παιδιά του Βύρωνα και όχι του συλλόγου μας.

Δήμαρχε κρίμα , σήμερα  υπερίσχυσε ο Πρόεδρος της διοικούσης επιτροπής …

Αθλητικός Όμιλος Καρέα

Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

3 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ? ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ 2011

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΕΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ 100%

Agalmatakia67

Για τον Δήμαρχο δεν έχουμε νέα αν έχεις εσύ Πέτρο βοήθησε μας ?

Ο Πρόεδρος της διοικούσης επιτροπής της επαγγελματικής ομάδας της SONY ATHINAIKOS κάνει εξαιρετική δουλειά μαζί με την ομάδα του…

Ανύπαρκτο ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα παιδιά μετά τις εκλογές , ούτε για τους τύπους…

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΝΥΠΌΦΟΡΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΙ !!!

• Οικοδομικές εργασίες στα σχολεία σταματημένες , τα παιδιά δυο χρόνια ανεβοκατεβαίνουν από τα χαράματα με πούλμαν για να κάνουν μαθήματα στο γυμνάσιο , οι γονείς ρωτάνε χωρίς να ενημερώνει κανείς.

• Κλειστό γυμναστήριο …μας μείνανε τα θεμέλια , οι μπετατζήδες μας ενημέρωσαν ότι φεύγουν ,κανένας άλλος δεν όφειλε φαίνεται (είχαν τελειώσει οι εκλογές όμως…) .

• Χρηματοδότηση προς τους συλλόγους από τους φορείς για δεύτερο χρόνο μηδενική , με λαχνούς , λοταρίες , και αηδίες ρίχνουμε την αξιοπρέπεια μας για να μην κλείσουν οι αθλητικοί σύλλογοι του Βύρωνα .

• Επικοινωνία ενημέρωσης μηδενική, ούτε για τους τύπους…

Αλλά από panel και press conference όταν θέλουμε λέμε ότι νάνε…

Ας ζήσουμε όλοι μαζί λοιπόν την πορεία προς τον τελικό… είναι Η κοινωνική προσφορά του Δημάρχου προς τα παιδιά του Βύρωνα …

ΠΕΤΡΟΣ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΔΩ

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000269435938