Αφιέρωμα στο Μιλτιάδη Πασχαλίδη

Πηγή: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα

Με μια συναυλία αφιέρωμα στον τραγουδοποιό Μιλτιάδη Πασχαλίδη, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, συνεχίζονται οι χειμερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει για μία ακόμα χρονιά το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βύρωνα, υπό τον τίτλο «Στους χάρτες των ονείρων σου».

Ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης γεννήθηκε στην Καλαμάτα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Δισκογραφικά εμφανίστηκε το 1991 με τους Χαϊνηδες. Το 1995 ηχογράφησε τον πρώτο προσωπικό δίσκο του. Από τότε και έπειτα ξεκίνησε μια πορεία συνεργασιών που τον οδήγησε στο δίσκο ‘Έχουν Περάσει Χρόνοι Δέκα’, το Νοέμβρη του 2005, μία ζωντανή ηχογράφηση στο θέατρο Βράχων, με την εορταστική συμμετοχή πολλών φίλων συναδέλφων του.

Ο ‘Ξένιος’ (2010) είναι ο έβδομος προσωπικός δίσκος του. Παραμένει πάντα ο καλλιτέχνης που στέκεται επάξια στο σταυροδρόμι μεταξύ Ανατολής και Δύσης και «παντρεύει» μοναδικά τις πολιτιστικές κληρονομιές των δύο οριζόντων.

Τραγουδάνε: Αργυρώ Καπαρού, Κώστας Τζιαγκούλας, συμμετέχει η Δάφνη Λέμπερου.

Ομιλητής: Θάνος Μικρούτσικος

Ωρα έναρξης: 8.00 μ.μ 
Χώρος Εκδηλώσεων:  Δημοτικός Κινηματογράφος Νέα Ελβετία (Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια