Ασκοί του Αιόλου

Αναγνώστρια εξηγεί τον λόγο που οι εργαζόμενοι “τα έβαλαν” με την Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα στην υπόθεση του ΝΠ Ντάνκαν:

Φίλοι της Στάσης Βύρωνα είχατε στα χεριά σας ένα χαρτί το οποίο το κάψατε και αναρωτιέστε γιατί οι εργαζόμενοι τα έβαλαν μαζί σας; Να λοιπόν γιατί. Γιατί προσμέναμε από σας να υπερασπιστείτε τον πολιτισμό στην υπόθεση Ντανκαν ως κοινωνικό αγαθό κ ως εκ τούτου να προασπίσετε τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα κ την ένταξη του ΝΠΔΔ Ντανκαν στο δήμο.

Για πείτε μου αλήθεια είναι ανίκανο το δημοτικό συμβούλιο να διαφυλάξει την ιστορικότητα του Ντανκαν να διαχειρισθεί τίμια κ να προάγει τους σκοπούς του κέντρου χορού; Γιατί άραγε δεν διαπραγματευτήκατε με βάση τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις τι θα γίνει με τα αλλά ΝΠΔΔ γιατί δεν δεσμεύσατε τον δήμαρχο δημόσια για το τι θα κάνει;

Γιατί δεν αφουγκραστήκατε την εποχή κ την συγκύρια που ζούμε; Έτσι τουλάχιστον είχαν χτισθεί την εικόνα της παράταξης σας οι κ. Σάρολας κ. Σταθόπουλος. Να γιατί άνοιξαν οι ασκοί του Αίολου από μεριάς των εργαζομένων.

Βεβαίως γνωρίζετε ότι η «μομφή» μας δεν είναι γιατί είχατε διαφορετική άποψη από μας, που άλλωστε η πάλη των απόψεων κινεί την κοινωνία μπροστά, αλλά για το πως χειριστήκατε το χαρτί που κρατούσατε στα χεριά σας.

Αναγνώστρια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα

Είναι πέρα από τις διαθέσεις μας να απαντάμε σε ανώνυμα μηνύματα.
Παρ’ όλ’ αυτά πάντως, καλό θα ήταν να ξαναδιαβάσεις τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.
Όσον αφορά για το “χαρτί” , ο χρόνος θα δείξει ποιός το διαχειρίστηκε καλύτερα.
Εμείς, πέρα από τα άλλα, λάβαμε υπόψη μας και τη γνώμη των εργαζομένων στην “Ισιδώρα Ντάνκαν”, και τη ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ του σωματείου ότι ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΑΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΕΙΤΕ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
Αναρωτήσου για το ίδιο ζήτημα, στον Δήμο Υμηττού -Δάφνης το δημοτικό συμβούλιο ΟΜΟΦΩΝΑ (και με τις ψήφους συγγενών με τις καταγγέλουσες παρατάξεις του Βύρωνα) πήρε απόφαση για την ίδρυση Ν.Π.Δ.Δ. “Μουσείο Μπουζάνη”
Τέλος, σε παραπέμπουμε στην ανακοίνωσή μας και στην τοποθέτηση της δημοτικής μας συμβούλου Ελένης Βασιλοπούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο

http://stasivyrona.blogspot.com/2011/02/blog-post_9712.html

http://stasivyrona.blogspot.com/2011/02/blog-post.html