Αίτηση κατάθεσης οικονομικών στοιχείων‏ ζητάει η Στάση Βύρωνα

Πηγή: Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα

Η Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα, με το παρακάτω κείμενο που θα καταθέσει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28/02, ζητάει την πλήρη ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και συζήτηση σε αυτό, όλων των οικονομικών στοιχείων του Δήμου, των Ν.Π.Δ.Δ. και της Δημοτικής Επιχείρησης.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ

Βύρωνας 22-2-11

Προς : Τον Δήμαρχο Βύρωνα, Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Βύρωνα, Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα

Θέμα : «Κατάθεση στοιχείων οικονομικής κατάστασης του Δήμου, Ν.Π.Δ.Δ. και Δημοτικής Επιχείρησης Συζήτηση αυτών στο Δημοτικό Συμβούλιο»

Κε Δήμαρχε, κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Ο Δήμος μας βρίσκεται ενώπιον της προσαρμογής του στις διατάξεις που ορίζει ο «Καλλικράτης» .

Σημαντικοί σταθμοί σε αυτή τη διαδικασία είναι η ψήφιση νέου Οργανισμού λειτουργίας του Δήμου, η συγχώνευση ή κατάργηση Ν.Π.Δ.Δ. και η ψήφιση του νέου προϋπολογισμού του Δήμου για το έτος 2011.

Παράλληλα είναι γνωστές οι περικοπές της κρατικής επιχορήγησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εξαιτίας της επιβολής του μνημονίου και της εφαρμογής του «Καλλικράτη».

Με αφορμή και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Δήμο για αιτήματα που είναι σε όλους γνωστά, κυρίως δε για φαινόμενα καθυστερήσεων πληρωμών μισθοδοσίας και υπερωριών , αναστολή της παροχής του γάλακτος κ.λ.π., καθυστερήσεις πληρωμών αλλά και υπερτιμολογήσεις στις συναλλαγές με τους κάθε λογής προμηθευτές του Δήμου, με την παρούσα ζητούμε την άμεση κατάθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο όλων των απαραίτητων στοιχείων που αφορούν την οικονομική κατάσταση του Δήμου, των Ν.Π.Δ.Δ. και της Δημοτικής Επιχείρησης καθώς και τη συζήτησή τους σε συνεδρίαση προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου σαν τακτικό θέμα.

Για τη Στάση Βύρωνα

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Γρηγόρης ( Άκης ) Κατωπόδης

Ελένη Βασιλοπούλου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια