Ένωση Βύρωνα: Αποχώρησε η Καματσέλου

Πηγή: Άθληση

Η συνεργασία των ανθρώπων της Ένωσης Βύρωνα με τη λίμπερο της ομάδας, Ιωάννα Καματσέλου, έχει ήδη σταματήσει. Η Λαρισαία λίμπερο έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του συλλόγου πως δε θα συμμετάσχει στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ένωσης Βύρωνα για προσωπικούς λόγους, γεγονός που έχει οδηγήσει τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Σωτηρόπουλο, στην απόφαση να χρησιμοποιεί την Παναγιώτα Κούζα στην συγκεκριμένη θέση.

Σε ό,τι αφορά τον σαββατιάτικο αγώνα του συγκροτήματος με αντίπαλο τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, η Ένωση Βύρωνα έχασε το πρώτο σετ, ισοφάρισε στο β’ σετ σε 1-1, ηττήθηκε στο γ’ σετ, κέρδισε το δ’ σετ, αλλά έχασε στο «τάϊ-μπρέϊκ».

«Η ομάδα μας πραγματοποίησε θετική εμφάνιση, αν και μπορούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Στο πρώτο σετ, το τμήμα μας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 22-16, αλλά δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε. Τα σέρβις της αντίπαλης ομάδας ήταν καλό και γι’ αυτό δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τον σκοπό μας», ήταν τα λόγια του Προέδρου του συλλόγου, Άρη Κούζα, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ», σχετικά με το πρόσφατο παιχνίδι. Στο συγκεκριμένο ματς, η Ντόνα χρησιμοποιήθηκε στη θέση της πασαδόρου, ως διαγώνια αγωνίστηκε η Βασιλαντωνάκη, ενώ στις θέσεις των ακραίων οι Σιώρη και Καραμπάγια. Στις θέσεις των κεντρικών αγωνίστηκαν οι Μελετιάδη και Διαμάντη, ενώ ως λίμπερο χρησιμοποιήθηκε η Κούζα. Κατά τη διάρκεια του ματς, η Αναγνώστου χρησιμοποιήθηκε στη θέση της πασαδόρου, η Παπαμιχάλη στη θέση της ακραίας, ενώ την αποστολή συμπλήρωσαν η κεντρική, Ατσάρου και η ακραία, Πλίτση. Η κεντρική, Πατεράκη, δεν έδωσε το παρών στο ματς για εκπαιδευτικούς λόγους.

Ακόμα, οι άνθρωποι της Ένωσης Βύρωνα ισχυρίζονται πως οι άνθρωποι του Δήμου έχουν υποσχεθεί σ’ αυτούς την καταβολή ενός σημαντικού χρηματικού ποσού για την ενίσχυση του σωματείου τους, κάτι το οποίο δεν έχουν πράξει ακόμα.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια