Site icon Βύρωνας.gr

Ασκοί του Αιόλου

Αναγνώστρια εξηγεί τον λόγο που οι εργαζόμενοι “τα έβαλαν” με την Δημοτική Πρωτοβουλία Στάση Βύρωνα στην υπόθεση του ΝΠ Ντάνκαν:

Φίλοι της Στάσης Βύρωνα είχατε στα χεριά σας ένα χαρτί το οποίο το κάψατε και αναρωτιέστε γιατί οι εργαζόμενοι τα έβαλαν μαζί σας; Να λοιπόν γιατί. Γιατί προσμέναμε από σας να υπερασπιστείτε τον πολιτισμό στην υπόθεση Ντανκαν ως κοινωνικό αγαθό κ ως εκ τούτου να προασπίσετε τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα κ την ένταξη του ΝΠΔΔ Ντανκαν στο δήμο.

Για πείτε μου αλήθεια είναι ανίκανο το δημοτικό συμβούλιο να διαφυλάξει την ιστορικότητα του Ντανκαν να διαχειρισθεί τίμια κ να προάγει τους σκοπούς του κέντρου χορού; Γιατί άραγε δεν διαπραγματευτήκατε με βάση τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις τι θα γίνει με τα αλλά ΝΠΔΔ γιατί δεν δεσμεύσατε τον δήμαρχο δημόσια για το τι θα κάνει;

Γιατί δεν αφουγκραστήκατε την εποχή κ την συγκύρια που ζούμε; Έτσι τουλάχιστον είχαν χτισθεί την εικόνα της παράταξης σας οι κ. Σάρολας κ. Σταθόπουλος. Να γιατί άνοιξαν οι ασκοί του Αίολου από μεριάς των εργαζομένων.

Βεβαίως γνωρίζετε ότι η «μομφή» μας δεν είναι γιατί είχατε διαφορετική άποψη από μας, που άλλωστε η πάλη των απόψεων κινεί την κοινωνία μπροστά, αλλά για το πως χειριστήκατε το χαρτί που κρατούσατε στα χεριά σας.

Αναγνώστρια

Exit mobile version