Στο Βελιγράδι ο Αθηναϊκός

Πηγή: superbasket.gr

Παρουσία του επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής, Νίκου Χαρδαλιά, ο Αθηναϊκός βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (12/01) στην πρωτεύουσα της Σερβίας, όπου αύριο (13/01, 18.30) ρίχνεται στην μάχη της φάσης των “16” του Eurocup με αντίπαλο την Παρτίζαν. Στην Αθήνα έμεινε η τραυματίας στον ώμο, Ζωή Κεχαγιά και την θέση της στην αποστολή πήρε η 17χρονη Γεωργία Βελούδου.

«Να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις πρόκρισης!»

Η Παρτίζαν που στην φάση των “32” της διοργάνωσης, απέκλεισε με δύο νίκες τη Μινσκ-2006 (77-64 & 77-71), βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας (με ρεκόρ 11-3) στη Αδριατική Λίγκα γυναικών (IWBL) και την περασμένη Κυριακή (09/01) πέρασε νικηφόρα από το Ζάγκρεμπ κερδίζοντας την γνώριμη μας, Λούπα Προμόσιον, πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ (75-64). «Είναι μία ομάδα πολύ πειθαρχημένη, με σωστές αμυντικές αρχές και καθαρά αμυντικογενή φιλοσοφία. Σουτάρει πολύ από την περιφέρεια, παίζει πολύ σκληρά και δυνατά στην άμυνα και πρέπει να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή για να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Στόχος μας, σε αυτό το πρώτο παιχνίδι, είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις που θα  μας επιτρέψουν να έχουμε ευκολότερο έργο στην ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας.», δήλωσε ο προπονητής του Sony Αθηναϊκού, Γιάννης Κτιστάκης.

«Υπερέχουμε μέσα στη ρακέτα»

«Παρακολουθώντας την αντίπαλό μας στο video, διαπιστώσαμε ότι έχουμε μπροστά μας την πιο δύσκολη αποστολή, έως τώρα στην εφετινή σεζόν. Ξέρουμε καλά ότι η Παρτιζάν έχει δύο επικίνδυνες Αμερικανίδες που δημιουργούν ρήγματα μέσα στη ρακέτα και δύο Σέρβες που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος στο σκοράρισμα, ωστόσο, αν εμείς παρουσιαστούμε όπως πρέπει και εκμεταλλευτούμε την υπεροπλία μας μέσα στη ρακέτα, θα έχουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση», σχολίασε η Όλγα Χατζηνικολάου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια