Στάση Βύρωνα: Όχι στην αύξηση στα 5 ευρώ στο Κέντρο Υγείας

Πηγή: Στάση Βύρωνα

Ανακοίνωση-καταγγελία της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Στάση Βύρωνα για την αύξηση των εξέταστρων στα 5 ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλουμε την κυβέρνηση για την αύξηση των εξέταστρων στα 5 ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας.

Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι καλούνται να πληρώσουν από την τσέπη τους, για να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, που ήδη τις έχουν χρυσοπληρώσει,μέσω της φορολογίας και των ασφαλιστικών τους ταμείων (κλάδος υγείας) για να μην πούμε για τα « φακελάκια» κλπ.

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας στα πλαίσια της πολιτικής του μνημονίου θέλουν να απαλλαγούν από το ΕΣΥ, να εμπορευματοποιήσουν τις υπηρεσίες υγείας και τελικά να τις παραδώσουν στον ιδιωτικό τομέα. Αδιαφορούν γιά το κοινωνικό κόστος που έχει αυτή η πολιτική σε συνθήκες κρίσης.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ “ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ”, ιδιαίτερα ευαίσθητη στα θέματα υγείας, αντιτάχθηκε με σθεναρό και αγωνιστικό τρόπο στην προσπάθεια να υποβαθμισθεί και να κλείσει το Κέντρο Υγείας τον Μάη του 2010 και μαζεύοντας χιλιάδες υπογραφές, έδωσε τη δική της συμβολή στη ύπαρξη και λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Έτσι και τώρα

  • Καλούμε τους πολίτες του Βύρωνα να αντιταχθούν και να αντισταθούν σε αυτές τις πολιτικές.
  • Κανένας να μην πληρώνει τα 5 ευρώ.

Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια