Πήρε Μπάλετιτς ο Αθηναϊκός

Πηγή: Sport FM

Με την Άνα Μπάλετιτς ενισχύθηκε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού. Η 25χρονη φόργουορντ από το Μαυροβούνιο θα ενισχύσει την ομάδα του Βύρωνα στην προσπάθεια που κάνει να υπερασπιστεί το τριπλ κράουν που κατέκτησε την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του Βύρωνα:

Η 25χρονη (1,85) φόργουορντ, Άννα Μπάλετιτς, που πριν από δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Μαν Φιλτερ Σαραγόσα και το απόγευμα (18.00) στην Αθήνα, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Sony Aθηναϊκου στη συνέχεια του Eurocup, αρχής γενομένης από τον πρώτο προημιτελικό της ερχόμενης Πέμπτης (03/02) με την ισπανική Μαν Φίλτερ, προσθέτοντας βάθος (στις θέσεις “3” και “4”) στο ρόστερ της ομάδας.

Who is who

Η διεθνής Μαυροβούνια παίκτρια, που γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου του 1985 στο Νίκσιτς, εξασφάλισε πριν από λίγο καιρό την ελευθερία της από την Ζελέζνιτσαρ Σεράγεβο στην οποία – παρ’ότι είχε συμβόλαιο και για την εφετινή σεζόν – δεν έπαιξε φέτος, λόγω της οικονομικής ασυνέπειας του βοσνιακού συλλόγου προς το πρόσωπό της. Η Μπάλετιτς προπονούνταν από την αρχή της χρονιάς με την Μπουντούτσνοστ, στην οποία έπαιξε μέχρι και την περίοδο 2007-2008 (κατέκτησε το “νταμπλ” στη χώρα της) και προπονητής είναι ο πατέρας της. Την περίοδο 2008-09 αγωνίστηκε στην αντίπαλο του Sony Αθηναϊκού στα προημιτελικά του εφετινού Eurocup, Μαν Φίλτερ Σαραγόσα, ενώ πέρυσι όπως προαναφέραμε στη Ζελέζνιτσαρ (μ.ο. 16,2π. & 5,0ρ. σε 6αγ. στο Eurocup). To 2009, ήταν από τα βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας της χώρας της, η οποία με ρεκόρ 12-0 προβιβάστηκε από την Β’ στην Α’ Κατηγορία του ευρωπαϊκού γυνακείου μπάσκετ, παίζοντας σε 11 παιχνίδια κι έχοντας μ.ο. 9,2 πόντους και 2,7 ριμπάουντ.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια