Έκτακτη σύγκληση του Δημ. Συμβούλιου για τις συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολείων

Έκτακτη σύγκληση του Δημ. Συμβούλιου για τις συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολείων ζητά η Αριστερή Παρέμβαση με επιστολή της προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ Προς την

Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Κα Αλιφραγκή

Ανακοινώθηκε από φορείς του Υπουργείου Παιδείας ότι προγραμματίζεται η συγχώνευση-κατάργηση 2 Γυμνασίων και 2 Λυκείων στο Βύρωνα. Επίσης, αναμένεται να ανακοινωθούν από το Υπουργείο παρόμοιες συγχωνεύσεις και στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Επειδή, αυτές οι συγχωνεύσεις εξυπηρετούν τους στόχους του Υπουργείου για αύξηση του αριθμού των μαθητών ανά τμήμα και την μείωση του εκπαιδευτικού προσωπικού με άμεσες επιπτώσεις στην ποιότητα της εκπαίδευσης

ΖΗΤΑΜΕ

Την άμεση σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβούλιου για το θέμα των συγχωνεύσεων-καταργήσεων των σχολείων, προκειμένου ο Δήμος να πάρει θέση και να παρέμβει για την υπεράσπιση των συμφερόντων των μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών των σχολείων μας.
Θεωρούμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να καλεστούν τα Δ.Σ. των Συλλόγων Εκπαιδευτικών της περιοχής μας, οι Σύλλογοι των Εκπαιδευτικών του κάθε σχολείου και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια