Ο Χρήστος Ταμπαξής κορυφαίος αθλητής με αναπηρία για το 2010

Πηγή: Δημοτικός Αντίλογος

Ο Βυρωνιώτης Χρυσός Παραολυμπιονίκης και δημοτικός σύμβουλος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Χρήστος Ταμπαξής, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μεταξύ των επαγγελματιών αθλητικών δημοσιογράφων-μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), συγκέντρωσε 1025 ψήφους και αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής με αναπηρία για το 2010.

Ένα δημοψήφισμα που διεξήχθη εφέτος για 57η φορά, με ρεκόρ συμμετοχής καθώς ψήφισαν 472 συνάδελφοι και πλέον αποτελεί θεσμό στα αθλητικά πράγματα της χώρας μας.

Η ανακοίνωση των κορυφαίων αθλητών, αθλητριών, ομάδων, προπονητών και αθλητών-τριών με αναπηρία έγινε σήμερα στη μεγάλη εκδήλωση «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΤ 2010», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, παρουσία εκπροσώπων της Πολιτικής, Αθλητικής και Κοινωνικής ζωής του τόπου, καθώς και πλήθους κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά τη φιλόξενη αίθουσα του ΣΕΦ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια