Διαμαρτυρία κατοίκων για περίπτερο του Αγίου Λαζάρου

Πηγή: peripteras.blogspot.com

Στον Βύρωνα, μέσα στην κεντρική πλατεία του Αγίου Λαζάρου, στον χώρο που τα παιδιά καθημερινά παίζουν στήθηκε ένα περίπτερο, το οποίο μεταφέρθηκε όπως ειπώθηκε στην Άμεση Δράση με απόφαση του Νομάρχη κου Σγουρού από τις 7/10 και η οποία δεν είχε εκτελεστεί όλον αυτόν τον καιρό για ευνόητους λόγους που αφορούν στις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής.

Για την συγκεκριμένη μάλιστα μετατόπιση το Δημοτικό Συμβούλιο του Βύρωνα είχε γνωμοδοτήσει ομόφωνα ΑΡΝΗΤΙΚΑ. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στα 15 ακριβώς μέτρα υπάρχει άλλο περίπτερο και στα 10 μέτρα κατάστημα ψιλικών που εμπορεύεται ακριβώς τα ίδια είδη.

Είναι προφανές ότι η Νομαρχία παραμονές των εκλογών εξαργύρωνε διάφορες επιταγές, που όμως δεν τόλμησε να τις εφαρμόσει παρά μόνο μετεκλογικά.

Να πάρει άμεσα θέση ο Νομάρχης για το θέμα και να ανακαλέσει την παράνομη άδεια, ο δε Δήμαρχος να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να αποτρέψει την νέα υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων της περιοχής μας, με την εμπορευματοποίηση ακόμα και των ελάχιστων κοινόχρηστων χώρων που έχουν απομείνει για να παίζουν τα παιδιά μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια