Αθηναϊκός-Αιολικός 2-1

Πηγή: athinaikosfc.gr

Νίκη χρυσάφι με 2-1 πήρε ο Αθηναϊκός απέναντι στον Αιολικό και ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μόλις στο 12′ ο Τσιώλης με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας που είχε την υπεροχή στο α’ ημίχρονο.

Οι νησιώτες μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και αφού έχασαν κάποιες ευκαιρίες, έφτασαν στην ισοφάριση στο 58′ με σκόρερ τον Δάρρα.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 64′ ο Καφαλούκος στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 53′ ακυρώθηκε γκολ του Βουργουτζή, ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δημητρόπουλος, Ασημάκης, Καραμπάς, Παπαδόπουλος, Μπλιάμπλιας, Καλαπόδης, Τσιώλης, Τασούλης (61′ Φλέγκας (88′ λ. τρ. Τραπουζανλής)), Αρναρέλης, Ζαφειράκης (94′ Βελής), Ζαχαρόπουλος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Καραβασίλης, Κεφαλούκος (65′ Βαμβουκλής), Βούρος, Τζιμάνης, Δάρρας, Τσετιροκλής, Δούνιας (57′ Μιχαλάκης), Διονυσάτος, Νταλαμπέκης, Κροτσιδας (45′ Βουργουτζής), Κάδης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια